PS Plus: Δοκιμάστε “δωρεάν“ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2023!

Καθώς και το The Lord of the Rings: Gollum
20 Νοεμβρίου 2023 15:28
PS Plus: Δοκιμάστε “δωρεάν“ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2023!

Εάν είχατε σκοπό να αγοράσετε το Baldur’s Gate 3 ή το The Lord of the Rings: Gollum στο PlayStation 5, να σας πούμε ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να παίξτε-δοκιμάσετε τα δύο παιχνίδια, αν είστε συνδρομητές της μεγάλης βαθμίδας του PlayStation Plus.

Πιο συγκεκριμένα, η Sony ανανέωσε την κατηγορία των “Free Trials” και πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε αυτούς τους δύο τίτλους, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση πριν προβείτε σε αγορά. Αναλυτικότερα, το trial του The Lord of the Rings: Gollum διαρκεί για μία ολόκληρη ώρα, ενώ η δοκιμαστική περίοδος του Baldur’s Gate 3, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το 2023, φτάνει τις δύο ώρες.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα πλεονέκτημα που έχουν μόνο όσοι είναι συνδρομητές της Premium βαθμίδας του PlayStation Plus και αυτό σημαίνει ότι εάν πληρώνετε την Essential ή την Extra συνδρομή, δε θα μπορείτε να τα κατεβάσετε. Το παιχνίδι του Gollum χρειάζεται 39.25GB από τον ελέυθερο αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας σας, ενώ το Baldur’s Gate 3 πλησιάζει σχεδόν τα 110GB.

Το The Lord of the Rings: Gollum κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και είχε ένα αρκετά προβληματικό λανσάρισμα με τους παίκτες να κάνουν τα παράπονά τους για τα απαρχαιωμένα γραφικά, τα αμέτρητα bugs και τα διάφορα τεχνικά του προβλήματα.

Από την άλλη, το Baldur’s Gate 3, το οποίο έφτασε στο PS5 στις αρχές του Σεπτεμβρίου τα πήγε εξαιρετικά σε κριτικές με 96/100 στο Metacritic και διθυραμβικά σχόλια από τους περισσότερους παίκτες.

Τους δύο τίτλους θα μπορείτε να τους δοκιμάσετε σήμερα στο PS5 μεταβαίνοντας στην Free Trials κατηγορία του PlayStation Plus.