Η Eidos Montréal δούλευε πάνω σε ένα “πολύ καλό” Final Fantasy 15

Αλλά αυτό το project τελικά ακυρώθηκε
23 Μαΐου 2022 18:30
Η Eidos Montréal δούλευε πάνω σε ένα “πολύ καλό” Final Fantasy 15

Σύμφωνα με τον πρώην art director της Eidos Montréal, Jonathan Jacque-Belletête, η εν λόγω ομάδα ανάπτυξης είχε στα σκαριά κάποια στιγμή το…Final Fantasy XV. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TrueAchivements, ο Jacque-Belletête μίλησε για ένα project που είχε η Eidos Montréal στα σκαριά, φυσικά με την έγκριση της Square Enix.

O art director, δήλωσε ότι προτού αναλάβει πλήρως η ιαπωνική ομάδα της Square Enix το Final Fantasy 15, εκείνος και η ομάδα του είχαν ένα πολύ…"cool" Final Fantasy παιχνίδι στα σκαριά.

Η Eidos Montréal έφερε πίσω το Deux Ex. Ήμουν ο art director στο Deus Ex: Human Revolution. Μετά ήμουν ο executive art director on Mankind Divided και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κάνουμε το Final Fantasy 15. Τότε, η Square Enix αποφάσισε να φέρει το FF15 πίσω στην Ιαπωνία, το οποίο νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος, αλλά είναι η αλήθεια. Το δικό μας παιχνίδι, ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.

Δυστυχώς, όμως, ο Jacque-Belletête δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό το project και πόσο έμοιαζε ή όχι με το παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Square Enix πριν χρόνια. Αυτή τη στιγμή, ο διάσημος δημιουργός ετοιμάζει ένα νέο IP, το Hell is Us με την Rogue Factor.