Όταν το God of War συνάντησε το Simpsons και ο Homer έγινε…Kratos! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα fan αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το αναπάντεχο crossover
23 Μαΐου 2022 18:08
Όταν το God of War συνάντησε το Simpsons και ο Homer έγινε…Kratos! (ΒΙΝΤΕΟ)

To God of War του 2018, ο λατρεμένος και πολυβραβευμένος τίτλος του PS4, είναι διαθέσιμος από την αρχή του έτους για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναμενόμενα οι modders έπιασαν αμέσως δουλειά, αφαιρώντας για παράδειγμα το εμβληματικό μούσι του πρωταγωνιστή ή πειράζοντας τις διαστάσεις του σώματός του.

Ωστόσο, λένε πως το καλό πράγμα αργεί και το νέο mod του χρήστη Omega Fantasy το επιβεβαιώνει. Συγκεκριμένα, ο modder αποφάσισε να διώξει από την περιπέτεια της Sony Santa Monica και τον Kratos και τον Atreus, αντικαθιστώντας τους με ένα άλλο πασίγνωστο δίδυμο πατέρα-γιού. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Homer και τον Bart από την τηλεοπτική σειρά The Simpsons.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο modder έφερε τα μοντέλα και των δύο χαρακτήρων από το The Simpsons: Hit & Run και μάλιστα δε στάθηκε εκεί αφού άλλαξε και τα voice-overs. Συγκεκριμένα, αντικατέστησε μερικά από τα πιο διάσημα quotes με ατάκες από την τηλεοπτική σειρά, χωρίς να λείπουν φυσικά και οι διάφορες αναφορές στο σόου. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως ο Homer δεν αποχωρίζεται το όπλο του και έτσι για το Leviathan Axe του Kratos σκορπά τον τρόμο με το Wonderbat του!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε εν δράσει το mod στο οποίο το God of War συνάντησε το Simpsons και ο Homer έγινε…Kratos!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του God of War στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας review πατώντας εδώ.