Mod φέρνει τον παλιό Kratos χωρίς το μούσι στο νέο God of War (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ελληνική τριλογία συναντά τα σκανδιναβικά παιχνίδια
06 Φεβρουαρίου 2022 12:16
Mod φέρνει τον παλιό Kratos χωρίς το μούσι στο νέο God of War (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχατε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν το God of War του 2018, αν ο Kratos δεν άλλαζε εμφάνιση και διατηρούσε το χαρακτηριστικό του μουσάκι από τους αρχικούς τίτλους; Ακριβώς την ίδια απορία φαίνεται πως είχε και η modding κοινότητα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λατρεμένος τίτλος του PS4 είναι διαθέσιμος εδώ και μερικές εβδομάδες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έτσι οι modders έπιασαν δουλειά, αποφασίζοντας να συνδυάσουν την ελληνική τριλογία και τα σκανδιναβικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Kratos στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, αλλά με την κλασσική του εμφάνιση. Αυτό σημαίνει πως αποχωρίζεται την μεγάλη γενειάδα, την πανοπλία, καθώς και τους βραχίονες που κρύβουν τις ουλές του από τα Blades of Chaos. Το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά περίεργο εκ πρώτης όψεως, αλλά σίγουρα θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις για τους λάτρεις της σειράς.

Δείτε το mod εν δράσει σε διάφορες σκηνές του God of War (2018):

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του God of War στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας review πατώντας εδώ.