Τελικά πόσο ανθεκτικό είναι το Steam Deck της Valve; (ΒΙΝΤΕΟ)

YouTuber δοκιμάζει τις αντοχές της φορητής κονσόλας
23 Μαΐου 2022 17:06
Τελικά πόσο ανθεκτικό είναι το Steam Deck της Valve; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο YouTuber JerryRigEverything είναι ιδιαίτερα γνωστός στην DIY σκηνή και στους λάτρεις των smartphones, μεταξύ άλλων για το χαρακτηριστικό τεστ αντοχής που έχει σχεδιάσει, περνώντας διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές από μια σειρά δοκιμών που τεστάρει διάφορες πτυχές τους, από την αντοχή στις γρατσουνιές μέχρι την αντοχή στη φωτιά.

Τώρα, από το χαρακτηριστικό τεστ αντοχής του Zack Nelson πέρασε και η νέα φορητή κονσόλα της Valve, το Steam Deck. Ξεκινώντας με την οθόνη, ο Zack δοκίμασε τις διάφορες γραφίδες του που αντιπροσωπεύουν τις βαθμίδες τη κλίμακας Μος, ανακαλύπτοντας δυστυχώς πως το Deck δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, η anti-glare επίστρωση δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις περισσότερες γρατσουνιές, με την οθόνη του Deck να σημαδεύεται πιο εύκολα απ’ ότι τα περισσότερα smartphones.

Σε πιο ενθαρρυντικά νέα, το IPS panel ανταπεξήλθε στη δοκιμή του αναπτήρα, με το καμένο σημείο να επανέρχεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ομοίως, ο YouTuber δεν κατάφερε να σπάσει τη συσκευή με το bend test του, με την όλη κατασκευή να είναι αρκετά συμπαγής.

Άλλες λεπτομέρειες που αξίζει να προσέξουν οι κάτοχοι είναι πως τα κουμπιά της κονσόλας και πρακτικά όλο το περίβλημά της είναι πλαστικό που γρατσουνίζεται, ενώ δεν υπάρχει κάποιου είδους αδιαβροχοποίηση.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.