Δωρεάν στο Steam ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών!

Η Valve γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο την 25η επέτειό του
17 Νοεμβρίου 2023 22:57
Δωρεάν στο Steam ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, που έγραψε ιστορία στον χώρο των FPS και διαθέτει την 4η υψηλότερη συνολική βαθμολογία όλων των εποχών στο PC, με σκορ 96 στο Metacritic, διατίθεται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο.

Με μια απίθανη προσφορά γιορτάζει η Valve την 25η επέτειο του πρώτου Half-Life, που λαμβάνει χώρα την ερχόμενη Κυριακή, καθώς το χαρίζει σε κάθε χρήστη του Steam. Η προσφορά αυτή συμπίπτει με το μεγάλο 25th anniversary update του Half-Life, το οποίο προσθέτει ένα σωρό νέο περιεχόμενο και πολλές ποιοτικές βελτιώσεις και ανανεώσεις στα γραφικά, όπως και την υποστήριξη για Steam Deck. 

Όπως ανακοίνωσε στο επίσημο blog του παιχνιδιού, η Valve θεωρεί αυτή την επετειακή έκδοση ως την καλύτερη του παιχνιδιού. Σε αυτή προστίθεται το Half-Life Uplink ένα mini-campaign το οποίο κυκλοφορούσε τότε μόνο από gaming και tech περιοδικά αλλά και κατασκευαστές hardware. Περιλαμβάνει επίσης τέσσερις νέους multiplayer χάρτες που η Valve λέει πως "φτάνουν στα όρια των δυνατοτήτων της την Half-Life engine", ενώ προστέθηκαν χάρτες και multiplayer μοντέλα χαρακτήρα από το "Half-Life: Further Data"

Θα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το FOV σε widescreen οθόνες, ενώ υπάρχει και κανονική υποστήριξη για gamepad. Το μενού του παιχνίδι εμφανίζεται με σωστό και καλύτερο scaling σε μεγάλες οθόνες, ενώ διαθέτει και "Steam Deck Verified" στάμπα για να "τρέχει νερό" στην φορητή της κονσόλα. 

Καλύτερη ευκαιρία για να παίξετε ένα από τα πιο καθοριστικά βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών δεν υπάρχει και ο χρόνος τρέχει. Προλάβετε να το κατεβάσετε δωρεάν στον λογαριασμό σας στο Steam καθώς η προσφορά λήγει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος

Κατεβάστε δωρεάν το Half-Life πατώντας εδώ