Η Valve έριξε την τιμή του αρχικού Steam Deck

Και η προσφορά θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
12 Νοεμβρίου 2023 20:52
Η Valve έριξε την τιμή του αρχικού Steam Deck

Η Valve ανακοίνωσε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα τη νέα και βελτιωμένη έκδοση του Steam Deck, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο με καλύτερη οθόνη, HDR, 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης, βελτιωμένη μπαταρία και άλλες βελτιώσεις. Ωστόσο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία αν θέλετε το αρχικό μοντέλο, καθώς βρίσκεται σε προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη σελίδα της κονσόλας μάθαμε ότι το LCD μοντέλο του Steam Deck είδε μια αρκετά καλή μείωση τιμής και αν σκοπεύατε να το αγοράσετε, τώρα είναι η ευκαιρία. Όπως αναφέρει η Valve στη σελίδα της, η αρχική έκδοση του Deck θα καταργηθεί σταδιακά και μείωσε τις τιμές μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων της.

Πιο συγκεκριμένα, το πιο οικονομικό Steam Deck που μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα είναι το μοντέλο με τα 64GB NVMe SSD και κοστίζει 369 ευρώ. Η έκδοση με τα 256GB NVMe SSD κοστίζει πλέον 419 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο με τα 512GB NVMe SSD βρίσκεται πλέον στα 469 ευρώ.

Ακολουθούν εικόνες με τα specs και τις τιμές όλων των εκδόσεων του αρχικού Steam Deck:

Πριν από μερικές ώρες, ένας τεχνικός της Valve μίλησε για το Steam Deck 2 και επιβεβαίωσε ότι είναι αρκετά χρόνια μακριά μας. Μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα δήλωσε πατώντας εδώ.

Το Steam Deck OLED της Valve πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.