Κυκλοφορεί από σήμερα το Steam Deck OLED από την Valve – Πόσο κοστίζει;

Όσοι το αγοράσουν θα το παραλάβουν μέσα σε δέκα ημέρες
17 Νοεμβρίου 2023 12:51
Κυκλοφορεί από σήμερα το Steam Deck OLED από την Valve – Πόσο κοστίζει;

Στις 9 Νοεμβρίου, η Valve ανακοίνωσε τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Steam Deck, το οποίο έρχεται με καλύτερη οθόνη και μπαταρία, καθώς και άλλες μικρές αναβαθμίσεις. Η κυκλοφορία της κονσόλας είχε οριστεί για σήμερα και οι παραγγελίες μόλις άνοιξαν. Ναι, το Steam Deck OLED -όπως ονομάζεται- κυκλοφορεί από σήμερα.

Το Steam Deck OLED έρχεται σε δύο εκδόσεις αυτή των 512GB με NVMe SSD και σε αυτή του 1TB NVMe SSD, για εκείνους που θέλουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η αναβαθμισμένη έκδοση της υβριδικής κονσόλας έρχεται με HDR και ανάλυση οθόνης 1280x800 και φτάνει τις 7.4 ίντσες υποστηρίζοντας παράλληλα έως και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης.

Η μπαταρία είναι επίσης καλύτερη και κρατάει από 3 έως και 12 ώρες παιχνιδιού ανάλογα με το περιεχόμενο φυσικά. Η τιμή του Steam Deck OLED με τα 512GB είναι στα 569 ευρώ, ενώ αν επιλέξετε το μεγάλο μοντέλο του 1TB η τιμή φτάνει τα 679 ευρώ.

Ακολουθούν τα specs της κονσόλας σε φωτογραφίες:

Μπορείτε να αγοράσετε το Steam Deck OLED πατώντας εδώ και όπως αναφέρει η Valve στη σελίδα της, η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι από 6 έως και 10 ημέρες.

Το Steam Deck OLED κυκλοφορεί από σήμερα, ενώ για όσους θέλουν το παλιό LCD μοντέλο της κονσόλας, η τιμή έχει πέσει αισθητά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο των 64GB να ξεκινάει από τα 369 ευρώ, το μοντέλο των 256GB από τα 419 ευρώ και το πιο ακριβό των 512GB NVMe SSD στα 469 ευρώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.