Τεράστιος διαγωνισμός: Η Valve χαρίζει 100 Steam Deck OLED του 1TB

Ξεκινά σε λιγότερο από 30 ώρες!
06 Δεκεμβρίου 2023 19:38
Τεράστιος διαγωνισμός: Η Valve χαρίζει 100 Steam Deck OLED του 1TB

Ναι, καλά διαβάσατε! Το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει Steam Deck!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 100 Steam Deck που σκοπεύει να κάνει δώρο η ίδια η Valve!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία του Gabe Newell συνεργάστηκε και φέτος με τα The Game Awards για μια ειδική προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσουν το σόου του Geoff Keighley, θα μπορούν να μπουν σε μια μεγάλη κλήρωση για την ολοκαίνουργια έκδοση της φορητής κονσόλας. Η Valve σκοπεύει να δίνει από ένα Steam Deck OLED και μάλιστα του 1TB σχεδόν για κάθε ένα λεπτό του σόου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά ισχύει κανονικά και για την Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι όσο παρακολουθείτε τα The Game Awards 2023 να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσα από τη φόρμα που ετοίμασε η Valve και την οποία θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα 100 Steam Deck που χαρίζει η Valve

Να αναφερθεί πως το Steam Deck OLED του 1TB κανονικά κοστίζει €679 και έρχεται με πανέμορφη οθόνη 7.4 ιντσών, καλύτερης ποιότητας μπροστινό γυαλί που δεν γυαλίζει, μια αποκλειστική θήκη μεταφοράς και διάφορα ψηφιακά καλούδια.

Για την ιστορία, τα The Game Awards 2023 αναμένεται να μεταδοθούν ζωντανά αύριο μετά τα μεσάνυχτα. Πιο συγκεκριμένα, η τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Φυσικά, για όλες τις νέες ανακοινώσεις και γενικότερα για πλήρη κάλυψη των The Game Awards 2023, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.