Death Stranding 2 – Silent Hill: Ο Hideo Kojima βάζει φωτιά στις φήμες με αινιγματικό tweet

Μετά την αποκάλυψη των σχεδίων του από τον Norman Reedus
21 Μαΐου 2022 19:39
Death Stranding 2 – Silent Hill: Ο Hideo Kojima βάζει φωτιά στις φήμες με αινιγματικό tweet

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες ο Norman Reedus μάλλον αποκάλυψε πριν την ώρα του το Death Stranding 2, αφού στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για την τηλεοπτική σειρά The Walking Dead, φαίνεται πως του ξέφυγε η πληροφορία πως έχει ξεκινήσει το motion capture και τα γυρίσματα του sequel.

Τώρα, ο ίδιος ο Hideo Kojima έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, σε μια περίοδο που οι φήμες για το επόμενο project του έχουν κυριολεκτικά φουντώσει, αφού πέρα από την πιθανή επιβεβαίωση του Death Stranding 2, υπάρχουν και φήμες/εικασίες για εμπλοκή του στην επιστροφή της σειράς Silent Hill της Konami. Περνώντας σε λεπτομέρειες, μετά την αποκάλυψη του sequel του Death Stranding από τον Norman Reedus, ο Kojima φαίνεται πως απάντησε εμμέσως, αφού μέσα από τον Ιαπωνικού του λογαριασμό προέβη σε ένα αινιγματικό tweet.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πήγαινε στο δωμάτιό σου, φίλε μου», αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία προσποιείται πως πάει να χτυπήσει τον Reedus με ένα μπαστούνι από το Walking Dead. Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω.

Πιθανότατα το χιουμοριστικό tweet του Kojima παραπέμπει κοροϊδευτικά σε μια ακραία τιμωρία για την πρόωρη διαρροή του Death Stranding, όπως θα ήταν να σε κοπανήσει κάποιος στο κεφάλι με ένα μπαστούνι που έχει τυλιγμένο συρματόπλεγμα. Βέβαια, μιλάμε για τον Kojima, οπότε ποιος πραγματικά ξέρει τι μπορεί να σημαίνει το tweet του;

Όπως όλα δείχνουν, βέβαια, το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima και της Kojima Productions είναι το Death Stranding 2. Μάλιστα, αν ο Norman Reedus ξεκίνησε πλέον τα γυρίσματα, αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει περάσει από τα αρχικά στάδια του pre-production και ο Kojima έχει πλέον τη βασική ραχοκοκαλιά του σεναρίου, καθώς και ένα γενικότερο πλάνο.

Για την ιστορία, το αρχικό παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά για το PS4 πριν από τρία περίπου χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει από τότε και για το PS5, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.