Norman Reedus: “Μόλις ξεκινήσαμε το Death Stranding 2”

Ο ηθοποιός μάλλον αποκάλυψε πρόωρα το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima
20 Μαΐου 2022 17:57
Norman Reedus: “Μόλις ξεκινήσαμε το Death Stranding 2”

Ουπς! Ο Norman Reedus φαίνεται πως μόλις αποκάλυψε το Death Stranding 2.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια της 11ης σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς The Walking Dead, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από 12 χρόνια, ο Norman Reedus παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο μέσο LEO. Εκεί, ο ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Hideo Kojima, περιγράφοντας ξανά τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω του Guillermo Del Toro. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια ήρθε προς το τέλος των δηλώσεών του, όταν φαίνεται πως του ξέφυγε η πληροφορία πως έχει ξεκινήσει το motion capture και τα γυρίσματα για το Death Stranding 2.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης ακολουθεί παρακάτω.

Λοιπόν, συνεχίζεις το βιβλίο, έχεις την τελευταία σεζόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει, μετά το spinoff και γυρίσματα για το Death Stranding, το βιντεοπαιχνίδι.

Μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο.

Πώς προέκυψε αυτό;

Ο Guillermo Del Toro, ο οποίος μου έδωσε την πρώτη μου ταινία, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Hideo Kojima, θα σε πάρει τηλέφωνο, απλά πες ναι". Και του απαντάω: "Τι εννοείς απλά πες ναι;" και μου λέει: "Σταμάτα να είσαι μαλάκας και απλώς πες ναι". Τότε ήμουν στο Σαν Ντιέγκο και ο Hideo ήρθε με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, είναι από το Τόκιο, και μου έδειξε ότι δούλευε σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται Silent Hill. Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μου έδειχνε και του είπα: "Ναι, ας το κάνουμε"! Δεν είναι το Ms. Pacman, είναι τόσο ρεαλιστικό, είναι τόσο φουτουριστικό, είναι τόσο περίπλοκο και όμορφο, είχε μείνει εντελώς έκπληκτος.

Μου πήρε ίσως δύο ή τρία χρόνια για να ολοκληρώσω όλες τις Motion Capture συνεδρίες και τα πάντα. Χρειάστηκε πολλή δουλειά. Και μετά το παιχνίδι βγήκε, κέρδισε όλα αυτά τα βραβεία, και ήταν αυτό το τεράστιο πράγμα, οπότε μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος του.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima και της Kojima Productions είναι το Death Stranding 2. Μάλιστα, αν ο Norman Reedus ξεκίνησε πλέον τα γυρίσματα, αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει περάσει από τα αρχικά στάδια του pre-production και ο Kojima έχει πλέον τη βασική ραχοκοκαλιά του σεναρίου, καθώς και ένα γενικότερο πλάνο.

Για την ιστορία, το αρχικό παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά για το PS4 πριν από τρία περίπου χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει από τότε και για το PS5, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.