Παίκτες του Call of Duty Warzone εκμεταλλεύονται τους όρχεις του King Kong για XP

Ναι, καλά διαβάστε
20 Μαΐου 2022 18:29
Παίκτες του Call of Duty Warzone εκμεταλλεύονται τους όρχεις του King Kong για XP

Να μια πρόταση που δεν περίμενα ότι θα γράψω ποτέ στη ζωή μου: Παίκτες του Call of Duty Warzone εκμεταλλεύονται τους όρχεις του King Kong για γρήγορο XP farming.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αυτή την περίοδο τρέχει το Operation Monarch, το πιο πρόσφατο event του Call of Duty: Warzone, το οποίο έφερε στις αρένες του battle royale τον King Kong και τον Godzilla, τα δύο πασίγνωστα τέρατα από τις ομότιτλες ταινίες. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τα τέρατα και να τους επιτεθούν για να κερδίσουν XP, intel πόντους, μέχρι και να τα χρησιμοποιήσουν ενάντια στους αντιπάλους τους, αν τους προκαλέσουν το περισσότερο damage κατά τη διάρκεια ενός Titan Frenzy.

Τελικά, μια θαρραλέα ομάδα ανακάλυψε πως υπάρχει και ένα κόλπο για άπειρο XP farming. Συγκεκριμένα, αν καταφέρεις να φτάσεις με ελικόπτερο κοντά στην ευαίσθητη περιοχή του King Kong, οι λεπίδες του οχήματος προκαλούν διαρκώς damage στο τέρας και δίνουν ατελείωτο XP στους παίκτες, οι οποίοι πρέπει απλά να συνεχίσουν να πετούν κοντά στα στολίδια του King Kong. Μάλιστα, μιας και το event συνοδεύεται και από διπλό weapon XP, σίγουρα το τριμάρισμα της περιοχής του King Kong ήταν ένα κερδοφόρο εγχείρημα.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως αν το δοκιμάσετε το ελικόπτερό σας θα καταστραφεί και θα χάσετε τον αγώνα, οπότε μπορείτε απλά να δείτε το βίντεο των παικτών που τα κατάφεραν στο Reddit, πατώντας εδώ.