Είναι 2022 και ναι το Skyrim φαίνεται πως θα ξανακυκλοφορήσει!

Η λύση για την καθυστέρηση του Starfield
19 Μαΐου 2022 09:33
Είναι 2022 και ναι το Skyrim φαίνεται πως θα ξανακυκλοφορήσει!

Αν υπάρχουν μερικά παιχνίδια που είναι δίχως υπερβολή «αθάνατα», ένα από αυτά είναι σίγουρα το The Elder Scrolls V: Skyrim.

Συγκεκριμένα, το λατρεμένο RPG της Bethesda κυκλοφόρησε αρχικά στις 11 Νοεμβρίου του 2011 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox 360 και το PS3. Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρησε ξανά για τις ίδιες πλατφόρμες μέσα από την Legendary Edition που περιλάμβανε τα τρία expansions και το βασικό παιχνίδι με όλα τα μέχρι τότε updates. Τον Οκτώβριο του 2016 το Skyrim κυκλοφόρησε ξανά μέσα από την Special Edition, ένα remaster που έφερε την εμπειρία στα PS4 και Xbox One, ανανεώνοντας και την PC έκδοση, με βελτιώσεις στα γραφικά κ.α. Το Νοέμβριο του 2017 το παιχνίδι κυκλοφόρησε ξανά, αυτή τη φορά για το Nintendo Switch, ενώ μια VR έκδοσή του έφτασε τον ίδιο μήνα για το PS VR και τον επόμενο χρόνο για τα HTC Vive και Oculus Rift. Τη μεγάλη αυτή λίστα των επανακυκλοφοριών του Skyrim ήρθε να ολοκληρώσει -μέχρι τώρα τουλάχιστον- το The Elder Scrolls V: Skyrim – Anniversary Edition, ένα νέο remaster το οποίο έγινε διαθέσιμο το Νοέμβριο του 2021 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, με όλο το περιεχόμενο της Special Edition, 500 στοιχεία από το Creation Club και νέες προσθήκες, όπως η δυνατότητα ψαρέματος.

Τώρα, η Bethesda έρχεται να καλύψει το κενό από την καθυστέρηση του Starfield, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να τιμήσει την επέτειο του Skyrim, κυκλοφορώντας στις 11 Νοεμβρίου του 2022, ετοιμάζοντας μια ακόμη επανακυκλοφορία του πέμπτου Elder Scrolls. Ναι, το Skyrim θα κυκλοφορήσει ξανά!

Περνώντας σε λεπτομέρειες η Ταϊβανέζικη υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών, η οποία έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν τίτλους πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους, μόλις πρόσθεσε μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων της για ένα port του The Elder Scrolls V: Skyrim – Anniversary Edition για το Nintendo Switch.

Σύντομα, λοιπόν, το πιο πρόσφατο remaster του λατρεμένου RPG αναμένεται να καταφθάσει και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, αποτελώντας μια ιδανική ευκαιρία για να ξαναπαίξετε το παιχνίδι όπου και αν βρίσκεστε.

Πλέον μένει να δούμε πόσες ακόμη φορές μπορεί να κυκλοφορήσει η Bethesda το Skyrim, μέχρι την άφιξη του πολυαναμενόμενου The Elder Scrolls VI, το οποίο μάλλον απέχει ακόμη αρκετά χρόνια.