Σας έλειψε; Το Skyrim Anniversary Edition μόλις κυκλοφόρησε σε μια νέα πλατφόρμα

Συνεχίζοντας το σερί των ports
30 Σεπτεμβρίου 2022 15:41
Σας έλειψε; Το Skyrim Anniversary Edition μόλις κυκλοφόρησε σε μια νέα πλατφόρμα

Άλλη μια μέρα, άλλη μια επανακυκλοφορία του Skyrim. Ναι, μια νέα έκδοση του λατρεμένου RPG της Bethesda μόλις έφτασε στο Nintendo Switch.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition είναι πλέον διαθέσιμο στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για την επετειακή έκδοση που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου του 2021, για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια από το αρχικό ντεμπούτο του τίτλου, αναβαθμίζοντας συγχρόνως τον τεχνικό τομέα για τα PS5 και Xbox Series X|S.

Πέρα από τεχνικές βελτιώσεις, η Anniversary Edition έρχεται και με νέο περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων έχει νέα quests, νέους εχθρούς και νέα όπλα, συμπεριλαμβανομένων προσθηκών που είναι εμπνευσμένες από τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, Morrowind και Oblivion. Φυσικά, στο πακέτο περιλαμβάνεται η πιο ενημερωμένη έκδοση του βασικού παιχνιδιού, καθώς και όλα τα DLCs της ίδιας της Bethesda, δηλαδή τα Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn.

Να σημειωθεί ότι το Skyrim είχε έρθει για πρώτη φορά στο Nintendo Switch το 2017, μέσα από μια έκδοση που υποστήριζε motion controls και είχε θεματικό Nintendo περιεχόμενο που ξεκλειδωνόταν με amiibos. Οι κάτοχοι της αρχικής αυτής έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη μετάβαση στην Anniversary Edition χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ολόκληρο το αντίτιμο, το οποίο ανέρχεται στα €69,99.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση: