Το Skyrim γιορτάζει δέκα χρόνια και ναι, θα κυκλοφορήσει ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται η επετειακή έκδοση
20 Αυγούστου 2021 12:28
Το Skyrim γιορτάζει δέκα χρόνια και ναι, θα κυκλοφορήσει ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Elder Scrolls V: Skyrim γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και η Bethesda, μέσα από το QuakeCon 2021 ανακοίνωσε ότι έρχεται μία νέα έκδοση του δημοφιλούς τίτλου. Συγκεκριμένα, τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η Anniversary Edition για PC και κονσόλες που μαζί θα φέρει και το ψάρεμα.

Μέσα από το ειδικό πάνελ στην QuakeCon, μάθαμε ότι η Anniversary edition θα έρθει στις 11 Νοεμβρίου, ακριβώς όπως συνέβη και με το αρχικό παιχνίδι δέκα χρόνια πριν και μαζί της θα φέρει όλο το περιεχόμενο που έχει βγει στο παρελθόν, μαζί με 500 Creation Club mods. Αυτά τα mod που δημιούργησε η κοινότητα περιλαμβάνουν από όπλα, πανοπλίες μέχρι και quests, dungeons, νέα bosses και spells.

Επιπροσθέτως, όσοι έχουν αγοράσει την Special edition του Skyrim θα μπορούν να κάνουν upgrade στη νέα έκδοση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει, ενώ φέρνει και δωρεάν αναβάθμιση για τις κονσόλες νέας γενιάς.

Η Anniversary Edition του Skyrim θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου (όπως και το αρχικό παιχνίδι δέκα χρόνια πριν) για PC, Xbox και PlayStation κονσόλες. Δείτε το πάνελ από την QuakeCon 2021 παρακάτω.