Το Skyrim παίζεται τώρα και...επιτραπέζια και ενώνει τη παρέα σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι δεν είναι port για smart έπιπλο, αλλά ένα ολοκαίνουργιο board game
05 Νοεμβρίου 2021 13:14
Το Skyrim παίζεται τώρα και...επιτραπέζια και ενώνει τη παρέα σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες ημέρες από τώρα το Skyrim γιορτάζει δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του και έτσι αναμένεται να έρθει στα ράφια των καταστημάτων το επετειακό remaster The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Τα ports του Skyrim δεν σταματούν εκεί όμως, αφού ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί σύντομα και...επιτραπέζια. Όχι δεν είναι port για smart έπιπλο (μη σου μπαίνουν ιδέες Bethesda), αλλά ένα ολοκαίνουργιο board game.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η γνωστή στον χώρο Modiphius Entertainment αποκάλυψε το The Elder Scrolls 5: Skyrim – The Adventure Game. Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο prequel του Skyrim, για έναν έως τέσσερις παίκτες. Αναλυτικότερα, τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα πριν την έλευση του Dragonborn. Οι παίκτες αναλαμβάνουν ένα από τα τέσσερα Blades που έχουν επιζήσει και είναι προστάτες του Empire, δουλεύοντας μαζί για να σταματήσουν ένα σχέδιο που απειλεί τον κόσμο του Skyrim.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επιτραπέζιο έρχεται με δύο διαφορετικά campaigns που προσφέρουν πάνω από 12 ώρες gameplay και μπορούν φυσικά να ολοκληρωθούν ξανά. Παράλληλα, μπορείτε με ευκολία να σώσετε την πρόοδό σας και να συνεχίσετε το κάθε campaign με την παρέα σας κάποια άλλη στιγμή.

Το The Elder Scrolls 5: Skyrim – The Adventure Game αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση για περισσότερα.