Το νέο mod του Skyrim προσφέρει multiplayer με έως και 8 παίκτες

Χάρη σε ένα νέο mod
05 Ιουλίου 2022 14:56
Το νέο mod του Skyrim προσφέρει multiplayer με έως και 8 παίκτες

Το Skyrim θα λάβει ένα νέο και αναβαθμισμένο mod, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι co-op με τους φίλους σας.

Ο λόγος γίνεται για το “Skyrim Together Reborn”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου και θα επιτρέπει σε έως και οκτώ παίκτες να παίξουν το παιχνίδι της Bethesda συγχρονισμένα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί θα κάνετε αποστολές, θα βλέπετε τα περιεχόμενα από τα σεντούκια, τους ίδιους διαλόγους και υπότιτλους και άλλα. Μάλιστα, αυτό το mod επιτρέπει να αναμετρηθείτε και με τους άλλους παίκτες.

Όπως λέει το PC Gamer, το mod από την Titled Online είναι κάτι σαν “remaster” του προηγούμενου mod της ίδιας ομάδας, το οποίο ονομαζόταν απλώς Skyrim Together. Ωστόσο, αυτή η νέα βερσιόν έρχεται αρκετά αναβαθμισμένη και με νέα χαρακτηριστικά, μιας και δημιουργήθηκε από την αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό το site.

Ωστόσο, δε θα είναι όλα «ρόδινα» γιατί όπως μετέφερε η ομάδα, είναι απίστευτα δύσκολο να μετατρέψει κάποιος ένα single-player παιχνίδι σε multiplayer και έτσι, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα.

Το mod δε θα είναι τέλειο. Περιστασιακά θα κολλάει, κάποιες αποστολές σπάνε, θα υπάρξουν κάποια bugs. Αυτά δεν επιδιορθώνονται. Έτσι είναι αν κάνεις ένα mod για πολλούς παίκτες σε αντίθεση με το αν είσαι ένα μεγάλο στούντιο όπως η Bethesda που κάνει multiplayer παιχνίδια.

Το Skyrim Together Reborn θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου.