Μεγάλη καθυστέρηση για το Kerbal Space Program 2

Θα έρθει πιο γρήγορα στο PC απ’ ότι στις κονσόλες
17 Μαΐου 2022 12:12
Μεγάλη καθυστέρηση για το Kerbal Space Program 2

Η ομάδα ανάπτυξης Intercept Games και η εταιρία Private Division ανακοίνωσαν πως το Kerbal Space Program 2 πρόκειται να καθυστερήσει για το PC και πλέον αναμένεται στις αρχές του 2023. Μάλιστα, η έκδοση του παιχνιδιού για τις κονσόλες πρόκειται να καθυστερήσει περισσότερο, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε θα καταφθάσει.

O creative director του Private Division Nate Simpson δήλωσε:

Δημιουργούμε ένα παιχνίδι τεράστιας τεχνολογικής πολυπλοκότητας και έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα παθιασμένων, ταλαντούχων ανθρώπων για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Αλλά έχουμε θέσει επίσης έναν πολύ υψηλό πήχη ποιότητας. Το παιχνίδι πρέπει να έχει σωστή απόδοση σε πολλά μηχανήματα (πλατφόρμες). Τα γραφικά πρέπει να είναι απαράμιλλα. Το σύμπαν του πρέπει να είναι πλούσιο και ενδιαφέρον για να το εξερευνήσετε.

Έχουμε θέσει ως στόχο να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα είναι ταυτόχρονα πρωτότυπη και συναρπαστική. Και όπως ανέφερα προηγουμένως, ενισχύσαμε την ομάδα μας με τους προγραμματιστές του αρχικού Kerbal Space Program και μαζί, δημιουργούμε κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.

Το Kerbal Space Program 2 ανακοινώθηκε στην Gamescom το 2019 και είχε αρχικά ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2020. Ωστόσο, το παιχνίδι πήρε μια μεγάλη αναβολή για το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οπότε, για να μπείτε στον κόσμο του θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις αρχές του 2023.

Tags: