Ένα πολύ αναμενόμενο horror παιχνίδι καθυστερεί ξανά

Δεύτερη αναβολή μετά από μόλις μερικές εβδομάδες
07 Δεκεμβρίου 2023 16:52
Ένα πολύ αναμενόμενο horror παιχνίδι καθυστερεί ξανά

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η THQ Nordic ανακοίνωσε πως το Alone in the Dark θα καθυστερήσει και μάλιστα σημαντικά, αφού το παιχνίδι έχασε εντελώς το 2023. Συγκεκριμένα, στόχος της THQ Nordic και της ομάδας ανάπτυξης ήταν να βρουν ένα καταλληλότερο χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας και έτσι ανέβαλαν το ντεμπούτο του horror τίτλου από τις 25 Οκτωβρίου του 2023 για τις 16 Ιανουαρίου του 2024.

Τώρα, το Alone in the Dark έλαβε αναβολή για άλλη μια φορά και πλέον αναμένεται στις 20 Μαρτίου του 2024. Εξηγώντας το λόγο, η publishing εταιρία δήλωσε:

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, τα πράγματα δεν ήταν έτσι για την Pieces Interactive, την ομάδα που αναπτύσσει το επερχόμενο survival-horror παιχνίδι, Alone in the Dark.

Με την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας μας τον Ιανουάριο του 2024, η περίοδος των Χριστουγέννων θα ήταν γεμάτη άγχος και κάθε άλλο παρά χαρούμενη για αυτούς. Ως εκ τούτου, η THQ Nordic και η Pieces Interactive αποφάσισαν να δώσουν στο Alone in the Dark μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας: την 20η Μαρτίου του 2024.

Η ευημερία των ομάδων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και οι δύο εταιρείες θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε πιθανή κρίση κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Επιπλέον, η THQ Nordic και η Pieces Interactive θέλουν να διασφαλίσουν ότι το παιχνίδι όχι μόνο θα ανταποκριθεί, αλλά και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες της κοινότητας, ειδικά με τις εξαιρετικές ερμηνείες των αστέρων του Hollywood David και Jodie, ως οι βασικοί πρωταγωνιστές.

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία, αλλά η υπομονή σας θα ανταμειφθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το νέο Alone in the Dark είναι ένα reboot του ομώνυμου τίτλου του 1992, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πρωτοπόρους του είδους του survival horror. Θα ακολουθεί τον Edward Carnby, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και την Emily Hartwood, μια δημοσιογράφο, καθώς εξερευνούν ένα στοιχειωμένο αρχοντικό που ονομάζεται Derceto Manor και αποκαλύπτουν τα σκοτεινά του μυστικά.

Το reboot θα έχει σύγχρονα γραφικά και gameplay, με νέα ιστορία, αλλά θα αποτίσει συγχρόνως και φόρο τιμής στην αρχική τριλογία. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ως Edward ή Emily, για να βιώσουν διαφορετικές προοπτικές και αλληλεπιδράσεις ανάλογα. Το παιχνίδι θα διαθέτει γρίφους, combat και πολλαπλά τέλη.