Ένα από τα τελευταία μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς θα χάσει τελικά το 2023

Και μάλιστα η καθυστέρηση είναι μεγάλη
22 Νοεμβρίου 2023 13:42
Ένα από τα τελευταία μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς θα χάσει τελικά το 2023

Και επίσημα, το Warhammer 40,000: Space Marine 2 θα χάσει το 2023, λαμβάνοντας μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πολυαναμενόμενο sequel γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, κάποια στιγμή το 2023, χωρίς να έχει δοθεί ποτέ συγκεκριμένη ημερομηνία. Τώρα, η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το δεύτερο μισό του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με καθυστέρηση το λιγότερο 6 μηνών.

Όπως επισήμανε η εκδότρια εταιρία Focus Entertainment, στόχος είναι να δοθεί στην ομάδα ανάπτυξης όσος χρόνος χρειάζεται για να εξασφαλιστεί ότι το παιχνίδι έχει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Focus Entertainment θα αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Warhammer 40,000: Space Marine 2 – του εμβληματικού IP της Games Workshop - στις αρχές Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να «γυαλιστεί» σωστά και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία.  

Η Focus Entertainment έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που θα είναι υψηλής ποιότητας και θα ξεπερνά τις προσδοκίες των αμέτρητων fans του franchise. Το Space Marine 2 έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο wishlists  μέχρι σήμερα.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Space Marine 2 αποτελεί συνέχεια του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Warhammer 40.000: Space Marine, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 και σύστησε στους παίκτες τον Captain Titus, έναν βετεράνο Space Marine του παραρτήματος Ultramarines, ο οποίος μάχεται εναντίον των δυνάμεων του Chaos σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη.

Στο Warhammer 40,000: Space Marine 2, οι παίκτες θα αναλάβουν και πάλι τον έλεγχο του Titus, ο οποίος έχει κηρυχθεί προδότης από το Imperium. Παρόλα αυτά, πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας πιστών Space Marines ενάντια σε μια νέα απειλή: τους Tyranids, μια ορδή εξωγήινων πλασμάτων που καταβροχθίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Παρακάτω ακολουθεί το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας.