Ένα ακόμη παιχνίδι του 2023 λέει «αντίο» γιατί το πρόγραμμα είναι χαοτικό φέτος!

Και ο λόγος της καθυστέρησης είναι ξεκάθαρος
27 Σεπτεμβρίου 2023 00:22
Ένα ακόμη παιχνίδι του 2023 λέει «αντίο» γιατί το πρόγραμμα είναι χαοτικό φέτος!

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση της THQ Nordic να μεταφέρει το horror παιχνίδι της Alone in the Dark εκτός 2023, αφού ο Οκτώβριος ήταν υπερβολικά γεμάτος από άλλες κυκλοφορίες. Πράγματι, μεταξύ άλλων περιμένουμε το Assassin's Creed Mirage, το Forza Motorsport, το The Lords of the Fallen, το Alan Wake 2, το Sonic Superstars, το Spider-Man 2, το Super Mario Bros Wonder, το Metal Gear Solid Master Collection Vol 1 και διάφορα άλλα παιχνίδια.

Τώρα, ένας ακόμη τίτλος του 2023 μεταφέρθηκε «εκτός» για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Αρχικά, αναμενόταν εντός του Νοεμβρίου, αλλά ο καταιγισμός συνεχίζεται, αφού θα είχε να ανταγωνιστεί για το χρόνο και τα χρήματα των gamers, το νέο Yakuza ή μάλλον Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, το Call of Duty: Modern Warfare 3, το Super Mario RPG, το Persona 5 Tactica, το The Day Before και πολλά άλλα.

Ο λόγος γίνεται για το Banishers: Ghosts of New Eden, το οποίο αρχικά προοριζόταν για τις 7 Νοεμβρίου του 2023. Ωστόσο, η publishing εταιρία Focus Entertainment πήρε την απόφαση να το μεταφέρει για τις 13 Φεβρουαρίου του 2024, λέγοντας:

Με τόσα πολλά αξέχαστα παιχνίδια το 2023, είναι σημαντικό να λάμψει το καθένα από αυτά. Το Banishers: Ghosts of New Eden δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλο που έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο για κυκλοφορία, θέλουμε η ιστορία του Red και της Antea να πάρει το φως της δημοσιότητας που της αξίζει.

Ως αποτέλεσμα, μαζί με την ομάδα της DON'T NOD, πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του σε PCs και κονσόλες για τις 13 Φεβρουαρίου του 2024. Μια τέλεια ημερομηνία για μια επική ιστορία αγάπης!

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Banishers: Ghosts of New Eden είναι ένα project της Dontnod Entertainment. Πρόκειται για την ομάδα που μας έχει χαρίσει παιχνίδια όπως τα Life is Strange και Vampyr.

Στο Banishers έχουμε ένα δίδυμο πρωταγωνιστών τον Red και την Antea, όπου ο ένας προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον άλλον, μόνο που τους χωρίζει ο κόσμος των ψυχών, καθώς η Antea φαίνεται πως είναι ένα πνεύμα. Παικτικά ο τίτλος φαίνεται να έχει ένα σύστημα μάχης αλά God of War (2018) μόνο που εδώ προστίθενται τα ξόρκια που εκτοξεύει ο κεντρικός χαρακτήρας. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά αφηγηματικά στοιχεία της Dontnod είναι εδώ καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές που θα καθορίσουν την έκβαση της ιστορίας.

Μπορείτε να δείτε ένα χορταστικό gameplay demo μέσα από τον player που ακολουθεί: