Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το Call of Duty Warzone των Android και iPhone

Η Activision μιλά για το Project Aurora
13 Μαΐου 2022 23:21
Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το Call of Duty Warzone των Android και iPhone

Έπειτα από τις έντονες φήμες και τις διαρροές της τελευταίας περιόδου, η Activision αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την mobile έκδοση του Call of Duty Warzone που ετοιμάζει για τα Android και iPhone.

Αναλυτικότερα, το παιχνίδι αναπτύσσεται με την κωδική ονομασία Project Aurora και η εταιρία έχει προσκαλέσει ήδη μια μερίδα παικτών να το δοκιμάσουν και να τη βοηθήσουν με το feedback τους. Έτσι, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty ανακοίνωσε:

Η αποστολή μας με το Project Aurora, που είναι η κωδική ονομασία του νέου μας τίτλου για κινητά, είναι να φέρουμε φίλους, οικογένειες και ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο σε μια παγκόσμια κοινότητα παικτών, με μια γρήγορη, ακριβής και υψηλής ποιότητας Battle Royale εμπειρία δράσης που προσφέρει έναν νέο τρόπο παιχνιδιού.

Μπορεί ήδη να έχετε ακούσει ψίθυρους σχετικά με το Project Aurora στα βάθη του Reddit ή μέσω εικασιών στο YouTube, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποκαλύψει τίποτα επίσημα. Το παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξη και βρισκόμαστε στη μέση της πρώτης μας δοκιμής μέσα από το Project Aurora Closed Alpha. Το Closed Alpha είναι περιορισμένο σε μέγεθος και με αυτό θέλουμε απλώς να αρχίσουμε να βελτιώνουμε το tuning, να δοκιμάσουμε τα matches, να εντοπίζουμε και να διορθώνουμε bugs, καθώς και να συλλέξουμε σχόλια και πληροφορίες για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, καθώς νέα χαρακτηριστικά γίνονται διαθέσιμα.

Αν και για την ώρα οι δοκιμές του Project Aurora αφορούν μόνο συγκεκριμένους παίκτες που έλαβαν απευθείας προσκλήσεις, η Activision τόνισε πως μελλοντικά θα κάνει μεγαλύτερης κλίμακας δοκιμές, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι.

Τέλος, η εταιρία τόνισε πως δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει το Call of Duty Warzone Mobile, αλλά φημολογείται πως ο τίτλος θα καταφθάσει εντός του 2022.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise πατώντας εδώ.