35 Χρόνια Final Fantasy – Η Square Enix θα αποκαλύψει σύντομα τα σχέδιά της

Βάζει ψηλά τον πήχη για το Final Fantasy 16
13 Μαΐου 2022 22:58
35 Χρόνια Final Fantasy – Η Square Enix θα αποκαλύψει σύντομα τα σχέδιά της

Η Square Enix ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο και απευθυνόμενη στους επενδυτές αποκάλυψε διάφορες σημαντικές πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια. Αναλυτικότερα, η εταιρία ανέφερε πως σύντομα θα ανακοινώσει όλα όσα σχεδιάζει για τη μεγάλη επέτειο 35 χρόνων του ιστορικού και λατρεμένου Final Fantasy franchise της.

Ο αναλυτής David Gibson, ο οποίος μελετά την ιαπωνική εταιρία και πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια, συνόψισε τα όσα μοιράστηκε η Square Enix με τους επενδυτές της. Όπως αναφέρει, ο ιαπωνικός κολοσσός σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετά νέα παιχνίδια μέσα στο 2022, αλλά τα σχέδιά του περιστρέφονται κυρίως γύρω από ένα μεγάλο του franchise. Αυτό είναι φυσικά το Final Fantasy, για το οποίο θα προβεί σε ανακοινώσεις μέσα στον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Συγχρόνως, η Square Enix μίλησε στους επενδυτές και για το άκρως αναμενόμενο Final Fantasy 16, τονίζοντας πως έχει μεγάλες προσδοκίες από τίτλο. Μάλιστα, η εταιρία αναφέρθηκε και στο επερχόμενο trailer του παιχνιδιού, το οποίο όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες είναι εδώ και καιρό έτοιμο.

Τι μπορεί να ετοιμάζει, λοιπόν, η Square Enix; Το μόνο σίγουρο είναι πως προσεχώς θα δούμε το Final Fantasy 16. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό και η ανακοίνωση του Final Fantasy VII Remake Part 2 να βρίσκεται προ των πυλών, αφού ο Yoshinori Kitase είχε επιβεβαιώσει σε ένα πρόσφατο livestream πως θα ήθελε η ανακοίνωσή του να πραγματοποιηθεί φέτος, λόγω της μεγάλης επετείου. Συγχρόνως, δεν είναι απίθανο η εταιρία να έχει νέα να μοιραστεί και για το Final Fantasy XIV Online, το οποίο τα πηγαίνει περίφημα τελευταία και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο οικονομικά της αποτελέσματα.