Έρχεται survival MMO Dune παιχνίδι από τους δημιουργούς του Conan Exiles

Δείτε τα πρώτα concept art από το νέο βιντεοπαιχνίδι του Dune
13 Μαΐου 2022 09:04
Έρχεται survival MMO Dune παιχνίδι από τους δημιουργούς του Conan Exiles

Εκτός από το Dune: Spice Wars το οποίο θα είναι ένα RTS στο σύμπαν του Frank Herbert, ένα ακόμη βιντεοπαιχνίδι για το franchise βρίσκεται στα σκαριά.

Ο λόγος για το "Dune" της Funcom, το οποίο θα αποτελεί έναν survival MMO τίτλο σε open-world περιβάλλον και η εταιρία ανάπτυξης αναζητά κόσμο για να στελεχώσει την ανάπτυξή του, για αυτό και έκανε ένα σχετικό tweet, που θα δείτε παρακάτω. 

Οι δημιουργοί του Conan Exiles αποκαλούν το survival Dune τίτλο τους ως "το πιο φιλόδοξο project τους μέχρι σήμερα", το οποίο θα εκτυλίσσεται φυσικά στον πλανήτη Arrakis. 

Για να δώσει όμως και ένα tease προς τους fans αλλά και τους ενδιαφερόμενους ανήρτησε μερικά concept art από τον κόσμο του.

Δείτε concept art από το Dune της Funcom: 

H Funcom ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας αλλά ούτε και πλατφόρμες για το survival MMO τύπου Dune παιχνίδι, αλλά στις αγγελίες της το αποκαλεί ως ένα "next-gen open world survival game". 

Όσον αφορά το κινηματογραφικό κομμάτι, το Dune: Part 2 μπαίνει στο πλατό τον Ιούλιο, με την κυκλοφορία του να ορίζεται για τον Οκτώβριο του 2023, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η τηλεοπτική σειρά "Dune: The Sisterhood". 

Tags: