Πότε μπορούμε να περιμένουμε το Avatar: Frontiers of Pandora παιχνίδι της Ubisoft;

Νέες πληροφορίες για το πρόγραμμα κυκλοφοριών της εταιρίας
12 Μαΐου 2022 07:51
Πότε μπορούμε να περιμένουμε το Avatar: Frontiers of Pandora παιχνίδι της Ubisoft;

H Ubisoft μόλις αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, αποκαλύπτοντας νέα στατιστικά για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της. Ωστόσο, η εταιρία δε στάθηκε μόνο εκεί και αναφέρθηκε και στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας εκ νέου το πρόγραμμα των επερχόμενων κυκλοφοριών της.

Αναλυτικότερα, η γαλλική εταιρία προσδιόρισε τις κυκλοφορίες των Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope και Skull & Bones, αναφέροντας πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο οικονομικό έτος που διανύουμε, δηλαδή πριν τον Μάρτιο του 2023. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των οικονομικών της εταιρίας, Frédérick Duguet, τόνισε πως τα τρία αυτά παιχνίδια θα καταφθάσουν μέσα στο δεύτερο μισό του οικονομικού έτους, δηλαδή μετά την 1η Οκτωβρίου του 2022.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως τόσο το Avatar: Frontiers of Pandora όσο και το Mario + Rabbids: Sparks of Hope είχαν ήδη ως ημερομηνία κυκλοφορία του 2022. Αυτό σημαίνει πως τα δύο παιχνίδια θα καταφθάσουν κάποια στιγμή στο διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου του 2022. Μάλιστα, το Avatar: The Way of Water είναι πολύ πιθανό να έρθει στα τέλη του Νοεμβρίου ή στις αρχές του Δεκεμβρίου, αφού η άκρως αναμενόμενη δεύτερη ταινία του James Cameron, το Avatar: The Way of Water, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου και η Ubisoft θα θέλει μάλλον να συγχρονίσει τις κυκλοφορίες.

Από την άλλη, το Skull & Bones είναι το πιθανότερο πως θα καταφθάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Μιλώντας σχετικά, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε:

Το Avatar: Frontiers of Pandora έρχεται στην αγορά σε συνδυασμό με την ταινία, η οποία αναμένουμε πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες της χρονιάς, ίσως μια από τις μεγαλύτερες των επόμενων χρόνων, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένας μεγάλος τίτλος.

Όσο για το Skull & Bones, εργαζόμαστε αρκετά σκληρά για αυτό το προϊόν, επομένως σκοπεύουμε να φέρουμε κάτι πραγματικά φρέσκο στην αγορά.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Avatar: Frontiers of Pandora είναι ένα FPS open-world παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Massive Entertainment των Division με την προηγμένη Snowdrop μηχανή γραφικών. Το παιχνίδι αναμένεται μόνο για τις κονσόλες επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Tags: