Η Bioware απαντά στα όσα ακούγονται για την τεράστια επιστροφή στο Mass Effect 5

Μετά την καταχώρηση ενός merchandise που έβαλε φωτιά στην κοινότητα
11 Μαΐου 2022 22:26
Η Bioware απαντά στα όσα ακούγονται για την τεράστια επιστροφή στο Mass Effect 5

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η κοινότητα του Mass Effect καθώς μια περιγραφή ενός merch προϊόντος για το επόμενο παιχνίδι της σειράς, άφησε να εννοηθεί πως ενδέχεται να επιστρέψει ο λατρεμένος Commander Shepard. Περισσότερα για το πώς μπορεί να συμβεί αυτό θα διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ

Ωστόσο επειδή δημιουργήθηκε ντόρος η Bioware κλήθηκε να απαντήσει και μάλλον αναμενόμενα διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες. Η διάψευση ήρθε δια στόματος του director του τίτλου Michael Gamble, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter είπε πως η επίμαχη περιγραφή στο Bioware Gear Store είχε γραφτεί από "άτομα που δεν έχουν γνώση του παιχνιδιού". 

Το εάν αυτό βέβαια είναι ένα αθώο ψέμα από πλευράς Bioware για να καλύψει μια μελλοντική αποκάλυψη που επιφύλασσε μένει να φανεί.

Το επόμενο ατιτλοφόρητο και 5ο κατά σειρά Mass Effect παιχνίδι είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο του 2020 και έκτοτε η Bioware είναι φειδωλή ως προς το τι αποκαλύπτει, έχοντας δηλώσει ότι θα περάσει καιρός μέχρι να μπει σε λεπτομέρειες.