Η EA ετοιμάζει ένα μεγάλο IP για τις αρχές του 2023

Αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια
11 Μαΐου 2022 21:17
Η EA ετοιμάζει ένα μεγάλο IP για τις αρχές του 2023

Μαζί με την αποκάλυψη των οικονομικών της αποτελεσμάτων για την περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, η EA έδωσε στη δημοσιότητα και ένα χρονοδιάγραμμα για τις μελλοντικές της κυκλοφορίες. Αναλυτικότερα, αυτό αφορά το επόμενο οικονομικό έτος, το οποίο θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2023. Μέσα σε αυτό το διάστημα η EA σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέα κεφάλαια για τις Need for Speed, NHL, Madden NFL, FIFA και PGA Tour σειρές. Ωστόσο, περισσότερο ενδιαφέρον έχει το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2023 και Μαρτίου 2023, στο οποίο η EA σκοπεύει να φέρει στην αγορά τέσσερα παιχνίδια που επέλεξε να μην κατονομάσει.

Το ένα από αυτά είναι αθλητικός τίτλος, για τον οποίο μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες. Ωστόσο, το άλλο παιχνίδι αναφέρεται ως “Partner Title” και δεν αποκλείεται να είναι το Star Wars Jedi Fallen Order 2 που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. Αρχικά το παιχνίδι φημολογούνταν πως στόχευε για την κυκλοφορία του το 2022, αλλά πρόσφατα ακούστηκε πως θα καθυστερήσει για το 2023. Ίσως, λοιπόν, δούμε τη νέα περιπέτεια του Cal και του BD-1 στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

 

Το επόμενο άγνωστο project της EA αναφέρεται ως Major IP. Αν εξαιρέσουμε τους αθλητικούς τίτλους της εταιρίας και παιχνίδια που ήδη γνωρίζουμε όπως το επόμενο Need for Speed, υπάρχουν πιθανότητες το εν λόγω project να είναι κάποιο νέο Sims ή νέο Battlefield ή ίσως η εταιρία να μιλά για το νέο Dragon Age.

Τέλος, στη λίστα υπάρχει και ένα remake. Το ποιο παιχνίδι μπορεί να εννοεί η εταιρία παραμένει άγνωστο, αλλά εκτός εξαιρετικού απροόπτου πρόκειται για το remake του πρώτου Dead Space. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι πως γνωρίζουμε ήδη ότι το εν λόγω project προορίζεται για τις αρχές του 2023, οπότε είναι περίεργο που η EA επέλεξε να μην το αναφέρει ονομαστικά, όπως για παράδειγμα το νέο Need for Speed.

 

Φαίνεται πως η EA έχει αποφασίσει να χτυπήσει για τα καλά στη νοσταλγία, αφού πέρα από το remake του Dead Space έχει δρομολογήσει και την επιστροφή της σειράς Skate, καθώς και την επαναφορά του Mass Effect. Επομένως, μιας και οι εικασίες είναι σίγουρα διασκεδαστικές, ας πούμε ότι αυτό το άγνωστο remake μπορεί να είναι κάποιο λατρεμένο Medal of Honor.

Εσείς ποιο κλασσικό παιχνίδι από τον κατάλογο της EA θα θέλατε να επιστρέψει ως remake;