Έχουμε νέα από το παιχνίδι του Black Panther που ετοιμάζει η EA!

Ψάχνει νέους προγραμματιστές η EA
15 Απριλίου 2024 11:28
Έχουμε νέα από το παιχνίδι του Black Panther που ετοιμάζει η EA!

Τον Ιούλιο του 2023 είχε γίνει γνωστό ότι η Electronic Arts (EA) ετοιμάζει και επίσημα το παιχνίδι του Black Panther από την ομάδα ανάπτυξης Cliffhanger Games. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ίσως χαροποιήσουν τους fans του συγκεκριμένου ήρωα της Marvel.

Η EA αναζητά μέσω μιας αγγελίας νέους προγραμματιστές για να εργαστούν σε αυτό το project, το οποίο όπως καταλαβαίνουμε τώρα θα είναι open world, δηλαδή θα έχει έναν ανοιχτό κόσμο προς εξερεύνηση.

Αναλυτικότερα, η Cliffhanger Games ψάχνει για έναν sandbox designer για να εργαστεί μαζί της στο Marvel’s Black Panther “που θα συμβάλει καθοριστικά στο σχεδιασμό, αλλά και στο σύστημα και στο gameplay ενός δυναμικού και εξελισσόμενου ανοιχτού κόσμου”.

Η αγγελία συνεχίζει με τα εξής λόγια:

Βασιζόμενοι στο σχεδιασμό και στο πάθος για τη δημιουργία καθηλωτικών sandbox εμπειριών, αυτός ο ρόλος απαιτεί στενή συνεργασία με τις ομάδες σχεδιασμού μας, με την AI engineering ομάδα μας, αλλά και με τα art departments για να ζωντανέψουμε όλοι μαζί τον κόσμο του παιχνιδιού μας.

Για την ιστορία, η Cliffhanger Games και εδρεύει στο Σιάτλ και αποτελείται από πολλούς βετεράνους της βιομηχανίας που είχαν εργαστεί παλιότερα στην Monolith Productions των Middle-earth Shadow of War/Shadow of Mordor, αλλά και από developers που έχουν δουλέψει στα παιχνίδια όπως τα Halo, Call of Duty και God of War.

To Black Panther παιχνίδι της EA επιβλέπει ο Kevin Stephens, ο κεντρικός προγραμματιστής των Shadow of War/Mordor. Εκείνος είχε δηλώσει τα εξής παλιότερα: "Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους fans μια πρωτότυπη και αυθεντική Black Panther εμπειρία, δίνοντάς τους παράλληλα περισσότερο έλεγχο πάνω στην αφήγηση, από ό,τι έχουν βιώσει ποτέ σε story-driven παιχνίδι".

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα έλεγαν ότι πρόκειται για μία single player εμπειρία που θέλει να φέρει λίγη από την αίγλη και την επιτυχία του Star Wars Jedi franchise. Επίσης ακουγόταν ότι το παιχνίδι θα ξεκινάει με τον θάνατο του Black Panther, καθώς στόχος του παίκτη είναι να γίνει ο διάδοχός του.