Αύξηση τιμών από την Electronic Arts για την EA Play υπηρεσία

Ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα
10 Απριλίου 2024 23:44
Αύξηση τιμών από την Electronic Arts για την EA Play υπηρεσία

Μέσα στους τελευταίους μήνες έχουμε δει ένα τεράστιο κύμα αυξήσεων τιμών. Από το Netflix μέχρι το Spotify, σχεδόν κάθε συνδρομητική υπηρεσία ζήτησε από τα μέλη της να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα πολλές υπηρεσίες αύξησαν τις τιμές περισσότερες από μια φορές.

Το ίδιο συνέβη και στον κόσμο του gaming, με τη Sony να αυξάνει τις τιμές του PlayStation Plus κατά 35% και την Microsoft να κάνει παρόμοιες αυξήσεις στο Xbox Game Pass. Τώρα, το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η Electronic Arts για την EA Play υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, σημαντικές αυξήσεις θα δει τόσο η απλή όσο και η Pro βαθμίδα, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής στην Ευρώπη:

Η αύξηση τιμής για την EA Play συνδρομή:

Από €4.99/μήνα σε €5.99/μήνα.

Από €29.99/χρόνο σε €39.99/χρόνο.

Η αύξηση τιμής για την EA Play Pro συνδρομή:

Από €14.99/μήνα σε €16.99/μήνα.

Από €99.99/χρόνο σε €119.99/χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν ήδη ενεργή συνδρομή θα κάνουν τη μετάβαση στο νέο τιμοκατάλογο από τις 10 Μαΐου.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το EA Play προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο εμπειριών της EA, από Mass Effect και Need For Speed, μέχρι Battlefield, Star Wars, Madden, UFC και Dragon Age τίτλους. Παράλληλα, δίνει διάφορα in-game καλούδια για multiplayer τίτλους της, όπως το Apex Legends και trial πρόσβαση 10 ωρών σε όλα τα νέα παιχνίδια της πριν κυκλοφορήσουν.