Οι King Kong και Godzilla έφτασαν στο Call of Duty Warzone (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινά το ειδικό event
10 Μαΐου 2022 23:03
Οι King Kong και Godzilla έφτασαν στο Call of Duty Warzone (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η νέα σεζόν του Call of Duty Warzone θα έφερνε στο εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι τα τέρατα King Kong και Godzilla από τις πασίγνωστες ομότιτλες ταινίες. Πιστή στην υπόσχεσή της, λοιπόν, η Activision αποκάλυψε τώρα το Operation Monarch event, το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στον Caldera χάρτη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το event θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 25 του ίδιου μήνα, φέρνοντας ένα limited-time mode, το οποίο θα προκαλεί τους παίκτες να είναι οι τελευταίοι που θα επιζήσουν, όσο στον χάρτη σπέρνει τον πανικό ο Kong με τις γροθιές του και ο Godzilla με τις ακτίνες του. Οι αγώνες θα είναι για 60 αγωνιζόμενους, με το Resurgence σετ κανόνων. Έτσι, οι παίκτες θα πρέπει να συλλέγουν Monarch Intel από Supply Boxes, ειδικά drops και εχθρούς που έχουν πέσει ή να προκαλούν ζημιά στους δύο τιτάνες που θα περιπλανιούνται στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέρατα δε θα είναι πολύ επιθετικά στην φυσιολογική τους κατάσταση, ωστόσο θα γίνονται παρά πολύ επικίνδυνα κατά τη διάρκεια των Titan Frenzy. Η ομάδα που θα καταφέρει να προκαλέσει το περισσότερο damage σε οποιοδήποτε από τα δύο τέρατα κατά τη διάρκεια ενός Titan Frenzy θα λαμβάνει μια ειδική συσκευή που θα της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του Godzilla ή του Kong ενάντια στους αντιπάλους της.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό, καθώς το launch trailer του event που δόθηκε στη δημοσιότητα.