Το Resident Evil Re: Verse ζει και…βασιλεύει όπως όλα δείχνουν

Βρέθηκε σε site ηλικιακής ταξινόμησης για το Google Stadia
10 Μαΐου 2022 08:26
Το Resident Evil Re: Verse ζει και…βασιλεύει όπως όλα δείχνουν

Θυμάστε το Resident Evil Re:Verse που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021 μαζί με το Resident Evil: Village; Η Capcom είχε ανακοινώσει τον τίτλο τον Ιανουάριο του 2021 και μετά από πολλές καθυστερήσεις είχε επιβεβαιώσει πως το νέο παράθυρο κυκλοφορίας του είναι το 2022, χωρίς να διευκρινίζει το πότε.

Τώρα, φαίνεται πως όντως το παιχνίδι θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά που διανύουμε, καθώς όπως μεταφέρει το Gematsu, το “Re:Verse” μόλις βρέθηκε σε site ηλικιακής ταξινόμησης στην Ευρώπη (PEGI) για το Google Stadia. Αν και η Capcom δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα παράθυρο κυκλοφορίας εκτός από το "2022", ένα παιχνίδι που αξιολογείται συνήθως σημαίνει ότι έχει παρουσιαστεί μια σχετικά ολοκληρωμένη έκδοσή του και επομένως δεν απέχει πολύ από την κυκλοφορία του.

Παρόλο που η Capcom δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ούτε έχει μιλήσει για την παραπάνω είδηση, είναι καλό σημάδι ότι ίσως ο τίτλος είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρία είχε εξηγήσει στους fans ότι θα μιλήσει για το Re:Verse μετά την αναβολή του, αλλά δεν το έκανε ποτέ.

Ο λόγος αναβολής του, την τελευταία φορά, ήταν επειδή η ομάδα ανάπτυξης ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο gameplay του, ώστε να είναι αρκετά καλύτερη η εμπειρία για όλους τους παίκτες. Τέλος, αρχικά το παιχνίδι δεν ήταν να έρθει στο Google Stadia, αλλά μόνο στα PS4, Xbox One και PC.