Το Gotham Knights μάλλον θα έχει co-op για τέσσερις παίκτες

Όπως αποκαλύφθηκε εκ παραδρομής
08 Μαΐου 2022 21:00
Το Gotham Knights μάλλον θα έχει co-op για τέσσερις παίκτες

Όπως φαίνεται, το Gotham Knights, το νέο άκρως αναμενόμενο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, θα έχει τελικά co-op για τέσσερις παίκτες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η superhero εμπειρία, στην οποία αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood, είχε ανακοινωθεί αρχικά με co-op για δύο παίκτες. Ωστόσο, ένας παρατηρητικός χρήστης του Reddit ανακάλυψε πως η σελίδα του παιχνιδιού στο PlayStation Network ενημερώθηκε, αναγράφοντας πλέον ως χαρακτηριστικό την υποστήριξη για “4 network players”.

Βέβαια, η λεκτική περιγραφή του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει, τονίζοντας ακόμη πως το co-op θα είναι για δύο. Τα ενδεχόμενα, λοιπόν, είναι ή η καταχώρηση του παιχνιδιού στο PSN να έχει λάθος, ή η αναβάθμιση του co-op να είναι μια ανακοίνωση που ξέφυγε πριν την ώρα της.

Να σημειωθεί πως ο τίτλος που αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins, θα κάνει την εμφάνισή του στο Summer Game Fest, αν λάβουμε υπόψη το ειδικό trailer το event. Επομένως, πολύ σύντομα μάλλον θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει

Να σας υπενθυμίσουμε πως όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και Xbox Series X | S, καθώς και στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς PS4 και Xbox One στις 25 Οκτωβρίου του 2022.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ξανά το πιο πρόσφατο trailer του.