Summer Game Fest 2022: Δείτε ζωντανά το σόου με COD, Gotham Knights, One Piece κ.α.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!
09 Ιουνίου 2022 12:29
Summer Game Fest 2022: Δείτε ζωντανά το σόου με COD, Gotham Knights, One Piece κ.α.

Έπειτα από εβδομάδες φημολογίας και εικασιών, το Summer Game Fest, ο αντικαταστάτης της E3 2022, η οποία φέτος ακυρώθηκε, ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, αν και θεωρητικά ο χορός των καλοκαιρινών gaming events ξεκίνησε με το State of Play της Sony, πλέον όλα τα φώτα είναι και επίσημα στραμμένα στο σόου του Geoff Keighley.

Ναι, το Summer Game Fest είναι ας πούμε η «νέα E3», αφού θεωρητικά αποτελεί την ψηφιακή στέγη που φιλοξενεί τα διάφορα gaming events, όπως το State of Play, το επερχόμενο Xbox & Bethesda Games Showcase κ.α., αλλά συγχρόνως είναι…και σόου από μόνο του!

Τι ώρα είναι το Summer Game Fest 2022;

Με παρουσιαστή τον Geoff Keighley των The Game Awards, το Summer Game Fest θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος). Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μια ώρα, αφού θα δούμε πάνω από τριάντα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων οι θεατές μπορούν να περιμένουν νέες αποκαλύψεις, καινούργιο υλικό από τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, καθώς και μερικές εκπλήξεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, για να δείτε ζωντανά το event είναι να συντονιστείτε την κατάλληλη ώρα στον player που ακολουθεί πιο κάτω στο άρθρο. Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις με ενημέρωση μέσα από τα social media κανάλια της, πλήρης κάλυψη της επικαιρότητας στο Unboxholics.com και ειδικά podcasts και αφιερώματα στο YouTube και στο Spotify μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε ζωντανά το Summer Game Fest 2022:

Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια του Summer Game Fest:

Όπως γνωρίζουμε επίσημα, στο ειδικό event του Geoff θα παρουσιαστούν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Call of Duty Modern Warfare II. Συγχρόνως, είναι επιβεβαιωμένο πως θα δούμε και νέο υλικό και από το Gotham Knights, αλλά και μια gameplay παρουσίαση από το horror παιχνίδι του δημιουργού του Dead Space, το The Callisto Protocol.

Συγχρόνως, πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως και η Capcom θα δανειστεί λίγο χρόνο από το Summer Game Fest για την παρουσίαση νέων πλάνων από το Street Fighter 6, ενώ και η Marvel θα αποκαλύψει εκ νέου το Midnight Suns.

Επιπροσθέτως, ένα ακόμα παιχνίδι που έχει επιβεβαιωθεί πως θα δούμε στο σόου είναι το Cuphead και πιο συγκεκριμένα το The Delicious Last Course πακέτο επέκτασης. Μια ακόμη από τις περίφημες «World Premiere» θα είναι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Frost Giant Studios, ενώ από τη σκηνή θα περάσει και ο Dwayne Johnson για χάρη του Fortnite και της επερχόμενης ταινίας του Black Adam.

Τέλος, το σόου θα φιλοξενήσει και το επερχόμενο strategy-RPG Honkai: Star Rail, μια νέα αποκλειστική ματιά στο άκρως αναμενόμενο JRPG ONE PIECE ODYSSEY, καθώς και νέο υλικό από το Warhammer 40K: Dark Tide.

Για την ιστορία, αν μεταξύ άλλων περιμένατε να δείτε το GTA 6, μάλλον θα πρέπει να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή.