Το Epic Games Store θα δώσει ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Διαθέσιμο από την ερχόμενη Πέμπτη
08 Μαΐου 2022 08:54
Το Epic Games Store θα δώσει ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και αυτή τη φορά κρύβει μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό. Συγκεκριμένα, η εταιρία πρόκειται να διαθέσει χωρίς κανένα κόστος το πολύ καλό sci-fi παιχνίδι, Prey της Arkane Studios, οπότε, σε περίπτωση που δεν το έχετε παίξει, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Το Prey κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 σε κονσόλες και PC και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ ξεχώρισε από το ιδιαίτερο στιλ του, αλλά και από τη μουσική του που είχε επιμεληθεί ο Mick Gordon των τελευταίων DOOM. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα σας κάνει δώρο η Epic, καθώς θα σας χαρίσει και το Jotun (Valhalla Edition), ένα indie που φτιάχτηκε από την Thunder Lotus.

Αξίζει να αναφερθεί, πως από την Πέμπτη, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με ένα strategy παιχνίδι, το Terraforming Mars της Asmodee Digital. Πρόκειται για ένα strategy παιχνίδι που υποστηρίζει και multiplayer, στο οποίο καλείστε να ελέγξετε μία εταιρία και να αγωνιστείτε για την κορυφή με ορόσημα και βραβεία.

Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Τα δύο νέα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν έρθει η ώρα. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.