God of War Ragnarök: Κυκλοφορεί τελικά το 2022 ή το 2023; - Νέες δηλώσεις

Developer της Santa Monica απαντά
24 Απριλίου 2022 12:37
God of War Ragnarök: Κυκλοφορεί τελικά το 2022 ή το 2023; - Νέες δηλώσεις

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής και μια μεγάλη καθυστέρηση, το God of War: Ragnarök είχε παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν το PlayStation είχε δώσει στα φώτα  το πρώτο του trailer κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event. Από τότε, όμως, δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα νέο, με την Santa Monica να δηλώνει πρόσφατα πως όταν έχει κάτι που μπορεί να παρουσιαστεί, τότε θα το δείξει αμέσως στους fans.

Αυτή η ησυχία έχει κάνει πόλους λάτρεις της σειράς να ανησυχούν για το αν πράγματι το God of War: Ragnarök θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αν πρόκειται να καθυστερήσει ξανά και η κυκλοφορία του να μεταφερθεί για το 2023. Έτσι, με αφορμή το πρόσφατο βίντεο ενημέρωσης του Cory Barlog (director του τίτλου του 2018), ένας fan ρώτησε τον animation director του στούντιο, Bruno Velazquez, αν μπορεί να επιβεβαιώσει πως «100% το Ragnarök θα έρθει φέτος».

Ο Bruno, λοιπόν, αποφάσισε να βάλει τέλος στις εικασίες της κοινότητας και απάντησε κοφτά:

Το Ragnarök θα έρθει φέτος.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Κάπως έτσι, λοιπόν, έχουμε μια ακόμη επιβεβαίωση πως το God of War Ragnarök θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρόνια που διανύουμε, πράγμα που σημαίνει πως αργά ή γρήγορα το PlayStation θα σπάσει τη σιωπή του και θα παρουσιάσει νέα πλάνα από τον τίτλο. Μέχρι τότε, μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, παρακολουθώντας ξανά το περσινό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος, δηλαδή για το PS4 και για το PS5.