Έρχεται η αποκάλυψη του COD: Modern Warfare 2 - Η Infinity Ward «μαύρισε» τα social της

Προ των πυλών η επίσημη παρουσίαση
23 Απριλίου 2022 19:15
Έρχεται η αποκάλυψη του COD: Modern Warfare 2 - Η Infinity Ward «μαύρισε» τα social της

Πριν μερικές ώρες, η Infinity Ward, η ομάδα ανάπτυξης των Call of Duty Modern Warfare «μαύρισε» τους λογαριασμούς της στα social media, αλλάζοντας τις φωτογραφίες προφίλ και τα headers της σε ένα σκέτο μαύρο. Όπως φαίνεται, το στούντιο ξεκίνησε το teasing, προετοιμάζοντας το έδαφος για την μεγάλη αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare 2.

Βέβαια, παρόλο που το νέο header φαίνεται να είναι μια σκέτη μαύρη εικόνα εκ πρώτης όψεως, αν ενισχυθεί η φωτεινότητα μπορεί να διακριθεί η σιλουέτα του Ghost. Πρόκειται για τον λατρεμένο από την COD κοινότητα χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς η Activision σκοπεύει να αποκαλύψει το πρώτο trailer του νέου Call of Duty, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως έχει ανακοινωθεί επίσημα πως το Call of Duty του 2022 θα είναι sequel του reboot του Modern Warfare από το 2019 και αναπτύσσεται συγχρόνως με μια νέα Warzone εμπειρία. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη είναι η Infinity Ward, η οποία υπόσχεται μια τεράστια εξέλιξη για το battle royale, με έναν ολοκαίνουργιο χάρτη και ένα καινούργιο sandbox mode. Μάλιστα, τόσο το campaign όσο και το multiplayer θα κάνουν χρήση μια ολοκαίνουργιας μηχανής γραφικών.