Πότε θα δούμε ξανά το God of War Ragnarök; - Η Santa Monica απαντά

Με αφορμή την τέταρτη επέτειο του God of War (2018)
20 Απριλίου 2022 17:53
Πότε θα δούμε ξανά το God of War Ragnarök; - Η Santa Monica απαντά

Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια, το God of War έκανε το ντεμπούτο του στο PS4, φέρνοντας τη σειρά ξανά στο προσκήνιο μετά από μια παύση αρκετών χρόνων. Το παιχνίδι έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα παγκοσμίως και αγαπήθηκε από τους fans, ενώ αναδείχθηκε και ως το Game of the Year στα Game Awards εκείνης της χρονιάς.

Με αφορμή, λοιπόν, την τέταρτη επέτειο του τίτλου, η Sony Santa Monica ανάρτησε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, μέσα από το οποίο ο Cory Barlog ευχαρίστησε θερμά την κοινότητα. Συγχρόνως, ο director του εν λόγω κεφαλαίου της σειράς μίλησε και για τον "ελέφαντα στο δωμάτιο", δηλαδή για το sequel, το God of War Ragnarök.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Barlog θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση της κοινότητας: «Πότε θα δούμε ξανά το παιχνίδι;» και έτσι ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ναι, δεν έχουμε πει πολλά σχετικά με αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι είναι με τα κεφάλια κάτω και δουλεύουν σκληρά. Είμαστε τελειομανής. Όλοι βελτιώνουν τα γραφικά στο ‘επίπεδο 3’ και υπάρχουν τόσα πολλά που γίνονται αυτή τη στιγμή, που απλά εύχομαι να μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ωστόσο, δεν είναι έτοιμα για να σας τα δείξουμε.

Σας εγγυώμαι πως τη στιγμή, το δευτερόλεπτο, που θα έχουμε κάτι που είναι έτοιμοι για να μοιραστούμε μαζί σας, θα το κάνουμε. Δε θέλουμε να κρατήσουμε τίποτα απ’ όλα αυτά πίσω, οπότε απλά κάντε υπομονή και να γνωρίζετε πως κάτι φανταστικό έρχεται.

Η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το God of War κυκλοφόρησε πρόσφατα και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ έχει αναβαθμιστεί και για το PS5. Από την άλλη, το God of War Ragnarök βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS4 και το PS5 και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2022.