Sonic Origins: Τα λατρεμένα πρώτα Sonic επιστρέφουν με ένα νοσταλγικό remaster

Δείτε το πρώτο trailer
20 Απριλίου 2022 16:25
Sonic Origins: Τα λατρεμένα πρώτα Sonic επιστρέφουν με ένα νοσταλγικό remaster

Έπειτα από τις φήμες και τις διαρροές της τελευταίας περιόδου, η SEGA επιβεβαίωσε και επίσημα το Sonic Origins. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο remastered πακέτο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC, μέσω Steam και Epic Games Store.

To Sonic Origins έρχεται με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς και προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν ξανά τα πρώτα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τα Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles και Sonic the Hedgehog CD. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση όλα τα παιχνίδια της συλλογής έχουν πλήρως remastered gameplay, δένουν καλύτερα χάρη σε ολοκαίνουργια animations, ενώ η SEGA έχει προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά, αλλά και νέα modes. Στο Sonic 3 για παράδειγμα οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μετά των Anniversary Mode, Classic Mode, Boss Rush και Blue Spheres.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εμπειρία θα μπορεί να εμπλουτιστεί και με διάφορα πακέτα επέκτασης, το περιεχόμενα των οποίων περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί.