To videogame της ταινίας "The Northman" υπάρχει μέσα στο Fortnite και είναι δωρεάν

Μπορείτε να παίξετε ένα μικρό "Northman" βιντεοπαιχνίδι εντός του Fortnite
16 Απριλίου 2022 13:25
To videogame της ταινίας "The Northman" υπάρχει μέσα στο Fortnite και είναι δωρεάν

Ένα από τα πιο παράξενα crossovers στην ιστορία του Fortnite είναι αυτό με την πολυαναμενόμενη ταινία "The Northman" του Robert Eggers, όχι απλά γιατί δεν είναι κάποιο skin αλλά ένα κανονικό παιχνίδι. 

Ναι, σωστά διαβάζετε, καθώς επίσημο βιντεοπαιχνίδι του "The Northman" δεν κυκλοφορεί αλλά υπάρχει εντός του Fortnite σαν ένα ξεχωριστό custom game. Το 'Vengeance" όπως ονομάζεται είναι ένα ειδικό και custom RPG που δημιουργήθηκε εντός του Fortnite από την Loaded σε συνεργασία με την Focus Features, διανομέα και εταιρία παραγωγής της ταινίας. Δεν πρόκειται, ωστόσο, για μια επίσημη συνεργασία με την Epic Games καθώς δεν πρόκειται, για επίσημο tie-in παιχνίδι, όπως τονίζει η Focus Features, σε αντίθεση με τα tie-ins για παράδειγμα των Spider-Man: No Way Home και Dune

Το Vengeance περιλαμβάνει πάνω από 20 ώρες gameplay, με επικές μάχες, ποικίλα quests και εξερεύνηση, ενώ στο σχετικό trailer που θα δείτε παρακάτω απεικονίζεται ο "Άνθρωπος απ΄τον Βορρά" στην Fortnite βερσιόν του. Παρά λοιπόν την απίστευτα βίαια ταινία που πρωταγωνιστεί ο Alexander Skarsgard στον ομώνυμο ρόλο, μπόρεσε να συνυπάρξει στον καρτουνίστικο κόσμο του Fortnite.  

Για να μπείτε στο παιχνίδι και αποκτήσετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο "νησί" θα πρέπει να εισάγετε αυτόν τον κωδικό: 6089-1011-3272.