Ευχάριστα νέα για το Fortnite!

Το “OG” θα επιστρέψει
03 Δεκεμβρίου 2023 11:54
Ευχάριστα νέα για το Fortnite!

Η Epic Games προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορούν το Fortnite και πιο συγκεκριμένα το “OG”. Αρχικά, όπως θα γνωρίζετε, πριν από μερικές μέρες, η εταιρία είχε κυκλοφορήσει το Fortnite OG, όπου οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και πάλι στον θρυλικό πρώτο χάρτη του παιχνιδιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Fortnite να κατακλιστεί από κόσμο με την Epic Games να λέει ότι είχε εκατομμύρια παίκτες που μπήκαν ξανά στον κόσμο του παιχνιδιού για να θυμηθούν τα παλιά. Έτσι, μόλις έγινε γνωστό ότι το Fortnite OG θα επιστρέψει και πάλι μέσα στο 2024.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο X:

Η OG σεζόν ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Τόσο πολύ που θα θέλαμε να την επαναφέρουμε *ανοίγει το έγγραφο του roadmap του 20024*. Στο μεταξύ, τα λέμε στο Battle Bus!

Ναι, το OG θα επιστρέψει και πάλι στο Fortnite, αλλά προς το παρόν δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία διαθεσιμότητάς του. Πρόσφατα μάθαμε ότι το Fortnite OG είχε για κάποια στιγμή έξι εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες!

Πρόκειται για έναν αριθμό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο μέγιστο των ταυτόχρονων παικτών που είχε το Fortnite κατά τη διάρκεια της ανάδειξής του ως πολιτιστικό φαινόμενο τα χρόνια της πανδημίας. Προφανώς για το μνημειώδες αυτό επίτευγμα ευθύνεται η νοσταλγική επιστροφή των παλαιών χαρτών του παιχνιδιού μέσα από την "Fortnite OG" σεζόν, όπου η Epic Games ταξίδεψε τους παίκτες στο παρελθόν επαναφέροντας σταδιακά χαρακτηριστικά από παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, το Fortnite Battle Royale, όπως ονομαζόταν το μακρινό πλέον 2017, είχε κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό παιχνίδι για το Fortnite: Save the World, λίγο μετά το ντεμπούτο του εξαιρετικά επιτυχημένου PlayerUnknown's Battlegrounds. Μέσα σε μερικούς μήνες έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 350 εκατομμύρια παίκτες μέχρι το Μάιο του 2020.