Το LEGO Fortnite είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα εντός του... Fortnite

Μια νέα εμπειρία καταφθάσει στον πασίγνωστο τίτλο
04 Δεκεμβρίου 2023 16:18
Το LEGO Fortnite είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα εντός του... Fortnite

Ο όμιλος LEGO και η Epic Games αποκάλυψαν το "LEGO Fortnite", ένα νέο survival crafting παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει εντός του Fortnite σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα, στις 7 Δεκεμβρίου. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη για το Fortnite, το οποίο θα υποδεχθεί μάλιστα και άλλα δύο παιχνίδια εντός του!

Το LEGO Fortnite φιλοδοξεί να προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία που θα συνδυάζει τα δημιουργικά στοιχεία των LEGO με τον δυναμικό κόσμο του Fortnite. Θα διαθέτει ένα δικό του, ξεχωριστό νησί, φυσικά με θέμα τα LEGO, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay του. Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως θα θυμίζει αρκετά άλλα δημοφιλή crafting παιχνίδια, όπως το Minecraft ή το LEGO Worlds.

Συνολικά, η εμπειρία του LEGO Fortnite αναμένεται να είναι πιο προσιτή από το παραδεισιακό battle royale του Fortnite, απευθυνόμενη σε ένα ευρύτερο κοινό και μικρότερες ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το LEGO Fortnite είναι ο πρώτος καρπός μιας ευρύτερης μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου LEGO και της Epic Games που είχε ανακοινωθεί πριν κάποιο καιρό. Η ανακοίνωσή του ήρθε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Fortnite OG, και την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για το πασίγνωστο παιχνίδι-υπηρεσία.

Κλείνοντας να αναφερθεί πως αυτό δε θα είναι το μόνο νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει εντός του Fortnite, αφού ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και το Rocket Racing, μια νέα εμπειρία από την Psyonix, δηλαδή τους δημιουργούς του Rocket League και το Fortnite Festival, μια νέας εμπειρία από την Harmonix, δηλαδή του δημιουργούς του Rock Band.

Tags: