Το νέο trailer του "Northman" του Robert Eggers καθηλώνει με τις επικές σκηνές του

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Βίκινγκ περιπέτεια εκδίκησης
13 Απριλίου 2022 23:00
Το νέο trailer του "Northman" του Robert Eggers καθηλώνει με τις επικές σκηνές του

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer ακριβώς μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου The Northman σε σκηνοθεσία του Robert Eggers, των "The Lighthouse" και "The Witch". 

"Η μοίρα δεν έχει έλεος" ακούγεται να λέει ο πρωταγωνιστής, ο "Άνθρωπος απ'τον Βορρά", Alexander Skarsgard στο trailer του βίκινγκ έπους εκδίκησης, όπου εναλλάσσονται αρκετά επικά πλάνα με την φωτογραφία του Jarin Blaschke να καθηλώνει, όντας ο συχνός συνεργάτης του Eggers πίσω από την κάμερα. 

Δείτε το νέο trailer του The Northman

Ο Robert Eggers συνεργάζεται ξανά εδώ με την Anya Taylor-Joy -μετά το The Witch- και με τον Willem Dafoe ξανά -μετά το "Lighthouse". Έτσι, εκτός από τους προαναφερθέν, στο εν λόγω φιλμ θα εμφανιστούν και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

Ο Eggers, έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό Sjón, το The Northman μοιάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας του, που θέλει να μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι βουτηγμένο στο αίμα, μιας και θα είναι αρκετά “ωμό”.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Ένα γεμάτο δράση επικό φιλμ που ακολουθεί έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινά ένα ταξίδι για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του.

Το The Northman θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Απριλίου.