Η CD Projekt Red αποκάλυψε πότε θα έρθει το πρώτο expansion του Cyberpunk 2077

Τα πλάνα της εταιρίας
14 Απριλίου 2022 21:16
Η CD Projekt Red αποκάλυψε πότε θα έρθει το πρώτο expansion του Cyberpunk 2077

Κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η CD Projekt Red αποκάλυψε πως στοχεύει μέσα στο 2023 να φέρει το πρώτο μεγάλο expansion του Cyberpunk 2077. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της εταιρίας, ο Adam Kicinski αποκάλυψε πως η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι, μιας και έχει δεσμευτεί να το υποστηρίξει και ήδη εργάζεται σκληρά πάνω στο πρώτο πακέτο επέκτασης.

Σύμφωνα με τον Kicinski, λοιπόν, το expansion του Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από πολλές “ευέλικτες ομάδες”, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως μέρος της διαδικασίας ανασχηματισμού της εταιρίας που ξεκίνησε ακριβώς μετά το κακό launch. 

Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο Cyberpunk franchise και σκοπεύουμε να το αναπτύξουμε περαιτέρω.

Επιπροσθέτως, η CD Projekt RED ανακοίνωσε τα πλάνα της για φέτος, στα projects τα οποία δουλεύει δηλαδή. Έτσι, εκτός από το expansion του Cyberpunk 2077, οι developers δουλεύουν στο νέο Witcher, στην περαιτέρω υποστήριξη του Cyberpunk, στη next-gen έκδοση του Witcher 3 και σε άλλα projects.

Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet:

Η CD Projekt είχε πει στο παρελθόν ότι το Cyberpunk έχει πολύ δρόμο ακόμα, μιας και θα έχει περισσότερα DLC’s από ότι είχαμε δει στο παρελθόν με το Witcher. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο πακέτο επέκτασης του Cyberpunk 2077 θα αποκαλυφθούν μέσα στη χρονιά. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.