Το Elden Ring θα γίνει άθλημα; Το τερμάτισαν τώρα σε 8 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα εβδομάδα, νέο speedrun
11 Απριλίου 2022 16:43
Το Elden Ring θα γίνει άθλημα; Το τερμάτισαν τώρα σε 8 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται, κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε και με νέο speedrun του Elden Ring. Ο λόγος; Μόλις ένας streamer ολοκλήρωσε το δημοφιλές παιχνίδι της FromSoftware σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Ναι, καλά διαβάσατε. To εξωπραγματικό speedrun των 12 λεπτών που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις έσπασε.

Ο Distortion 2 δεν είναι καινούργιος στο εν λόγω “άθλημα”, καθώς είχε σπάσει πολλές φορές το ρεκόρ στο Elden Ring και ήταν ο πρώτος που κατάφερε να το τερματίσει κάτω από 20 λεπτά, τον περασμένο Μάρτιο. Τώρα, ολοκλήρωσε το Elden Ring μέσα σε 8 λεπτά και αυτό το κατάφερε με το διάσημο πλέον “Zip Glitch”, το οποίο γίνεται όταν κάνει ο παίκτης guard (άμυνα) για συγκεκριμένη ώρα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό καρέ, σε διάφορα τμήματα του παιχνιδιού.

Για να το καταφέρει ακόμα καλύτερα, ο Distortion 2 επέλεξε το Vagabond ως class, έτσι ώστε ο βαρύς εξοπλισμός να του φανεί χρήσιμος για το glitch. Φυσικά, έγινε για άλλη μια φορά viral, αφού ήδη μετράει περισσότερες από 590.000 προβολές στο YouTube.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το “zip run” του Distortion 2 παρακάτω.