ΕΠΙΣΗΜΟ: Το νέο Tomb Raider βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη με Unreal Engine 5

Οι περιπέτειες της Lara συνεχίζονται
05 Απριλίου 2022 18:56
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το νέο Tomb Raider βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη με Unreal Engine 5

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση προέκυψε από το State of Unreal σόου που μετέδωσε ζωντανά η Epic Games. Συγκεκριμένα, λίγο πριν πέσει η αυλαία, τη σκυτάλη πήρε η Crystal Dynamics, η οποία ανακοίνωσε πως μόλις έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου Tomb Raider παιχνιδιού.

Το στούντιο της Square Enix φαίνεται πως αφήνει στο παρελθόν τους υπερήρωες και το Marvel's Avengers και στρέφει πλέον την προσοχή του στη νέα περιπέτεια της λατρεμένης Lara Croft.

Αναλυτικότερα, ο Dallas Dickinson, επικεφαλής του franchise στην Crystal Dynamics, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα πως μόλις έχουμε ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου Tomb Raider παιχνιδιού μας, αξιοποιώντας την Unreal Engine 5.

Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τα όρια της οπτικής απεικόνισης και να παραδώσουμε μια υψηλής ποιότητας, κινηματογραφική action-adventure εμπειρία που οι fans δικαιούνται τόσο από τη Crystal Dynamics όσο και από το Tomb Raider franchise.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το project, όπως για παράδειγμα αν θα είναι μια συνέχεια της reboot τριλογίας ή αν υπάρχει περίπτωση να δούμε την επιστροφή της παλιάς Lara. Ωστόσο, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η Crystal Dynamics συνεργάζεται ταυτόχρονα και με την The Initiative των Xbox Game Studios για την ανάπτυξη του Perfect Dark, η οποία επίσης γίνεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, όπως επιβεβαιώθηκε στη ζωντανή μετάδοση της Epic Games.