Το Tomb Raider με την Angelina Jolie ως Lara Croft έρχεται στο Netflix

Η ταινία του 2001
28 Σεπτεμβρίου 2023 18:59
Το Tomb Raider με την Angelina Jolie ως Lara Croft έρχεται στο Netflix

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον ελληνικό λογαριασμό του στο YouTube, όπου αποκάλυπτε μερικό από το νέο περιεχόμενο που θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο. Έτσι, μάθαμε ότι μία πολύ επιτυχημένη ταινία -που αγαπήθηκε και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, θα καταφθάσει στις 31 Οκτωβρίου.

Ο λόγος γίνεται για το Lara Croft: Tomb Raider που κυκλοφόρησε στο μακρινό πλέον 2001 και έχει πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Simon West, ο οποίος είναι γνωστός και από άλλες δουλειές του όπως το Con Air, το The Mechanic και άλλες ταινίες. Επίσης, το σενάριο είχαν γράψει οι Sara B. Cooper, Mike Werb και Michael Colleary.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Ικανή στις μάχες σώμα με σώμα, η Lara Croft πρέπει να βρει αρχαιότητες που χάθηκαν σε μια μυστική κοινωνία. Και θα βρει αντάξιο αντίπαλο στο πρόσωπο του μοχθηρού Πάουελ.

Στο Lara Croft: Tomb Raider παίζουν επίσης και οι Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig, Richard Johnson, Chris Barrie, Julian Rhind-Tutt, Leslie Phillips, Robert Phillips, Rachel Appleton, Henry Wyndham, David Cheung, David K.S. Tse και άλλοι.

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα έρχονται στο Netflix μέσα στον Οκτώβριο πατώντας εδώ.

Το Lara Croft: Tomb Raider θα παίζει στο Netflix από τις 31 Οκτωβρίου.