Tomb Raider: Η Lara Croft πηγαίνει στο Netflix με μία animated σειρά! – Δείτε το trailer

Θα παίξει μέσα στο 2024
27 Σεπτεμβρίου 2023 20:48
Tomb Raider: Η Lara Croft πηγαίνει στο Netflix με μία animated σειρά! – Δείτε το trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer για την ολοκαίνουργια animated σειρά του, που επικεντρώνεται στην Lara Croft. Με την ονομασία Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024 και θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα των παιχνιδιών της Crystal Dynamics.

Το σόου είχε αποκαλυφθεί αρχικά το 2021 και όπως ήδη γνωρίζουμε θα σας διηγηθεί μια νέα ιστορία μετά την τριλογία της Crystal Dynamics, η οποία θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την Legendary και την PowerHouse Animation του Castlevania.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη σειρά, αλλά σύμφωνα με το IGN, την εμβληματική χαρακτήρα θα την υποδύεται η Haley Atwell, ενώ η Tasha Huo έχει γράψει το σενάριο.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε βλέπουμε την Lara Croft να ετοιμάζεται για την περιπέτειά της με το εμβληματικό τόξο της, καθώς ανασαίνει βαριά, ενώ παράλληλα παίζουν και κάποιες σκηνές από το παρελθόν της.

Το Tomb Raider: The Legend of Lara Croft θα παίξει στο Netflix μέσα στο 2024. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.