ΔΙΑΡΡΟΗ: Το “Dragonflight” ίσως είναι το επόμενο μεγάλο expansion του World of Warcraft (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα μάθουμε επίσημα στις 19 Απριλίου
05 Απριλίου 2022 12:28
ΔΙΑΡΡΟΗ: Το “Dragonflight” ίσως είναι το επόμενο μεγάλο expansion του World of Warcraft (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον Μάρτιο σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως η Blizzard πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενο μεγάλο expansion του World of Warcraft στις 19 Απριλίου. Όσον αφορά το νέο πακέτο επέκτασης του WOW, η Blizzard προφανώς και δεν αποκάλυψε άλλες πληροφορίες, αλλά μας λέει να μείνουμε συντονισμένοι για τις 19 Απριλίου, καθώς θα μας δείξει τι έχει ετοιμάσει.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά κάποιες διαρροές που έγιναν σχετικά με το expansion. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το “Wowhead”, το επερχόμενο πακέτο επέκτασης ίσως ονομάζεται “Dragonflight”, καθώς μια ενημέρωση στο site του WOW, αποκαλύπτει τον δημόσιο πηγαίο κώδικα και κάποιες λέξεις όπως “Dragonflight Base”, “Heroic” και “Epic Expansion” και pre-order.

Υποδεικνύει επίσης μια νέα, διεύθυνση URL, το dragonflight.blizzard.com. To Wowhead είχε βρει και κάποιες άλλες αναφορές παλιότερα που ίσως συνδέονται με το “Dragonflight”, μιας και είναι κάποια αντικείμενα συμπεριλαμβανομένου ενός πράσινου mount ενός δράκου.

Όπως και να έχει, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μιας και θα μάθουμε τα πάντα στις 19 Απριλίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.