Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία expansions ανακοίνωσε η Blizzard για το World of Warcraft

Δείτε το εντυπωσιακό cinematic trailer του The War Within
03 Νοεμβρίου 2023 23:39
Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία expansions ανακοίνωσε η Blizzard για το World of Warcraft

Από τη σκηνή της BlizzCon 2023 που ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το World of Warcraft. Η Blizzard ήθελε να τονίσει πως μετά και την επιστροφή του βετεράνου του franchise, Chris Metzen, το μέλλον είναι λαμπρό. Έτσι, η εταιρία αποφάσισε να ανακοινώσει συγχρόνως όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία πακέτα επέκτασης.

Το πρώτο expansion που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες του WoW και το οποίο παρουσιάστηκε πιο αναλυτικά είναι το The War Within. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Metzen, μέσα από αυτό θα ταξιδέψετε στην καρδιά του ίδιου του Azeroth, θα εξερευνήσετε νέα υπόγεια βασίλεια και θα εμπλακείτε με αρχαίους πολιτισμούς, όπως οι Earthen και οι τρομακτικοί nerubians του Azj-kahet.

Το επόμενο πακέτο επέκτασης θα είναι το Midnight, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Old World, στα τα μυθικά εδάφη του Quel'Thalas. Εκεί, οι δυνάμεις του κενού έχουν εισβάλει στο Azeroth, με σκοπό να σβήσουν το φως του Sunwell και να βυθίσουν τον κόσμο στο σκοτάδι και το φόβο.

Το τρίτο πακέτο επέκτασης που ανακοίνωσε η εταιρία είναι το The Last Titan. Σε αυτό οι παίκτες θα βιώσουν άλλη μια περιπέτεια στο Old World, αυτή τη φορά στα χειμωνιάτικα εδάφη του Northrend. Και εκεί, στο Ulduar, θα γίνουν μάρτυρες της επιστροφής των Τιτάνων στο Azeroth.

Μιλώντας για όλα όσα έρχονται, ο Metzen μάλιστα τόνισε:

Όταν πρόκειται για την αφήγηση του WoW, δεν κάνουμε βλακείες. Εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν καταιγιστικό παλμό για αυτό το franchise.

Είτε είστε παίκτης αυτή την περίοδο,  είτε έχετε εγκαταλείψει το τρένο του WoW πριν από μερικά expansions, τώρα είναι η ώρα να επιστρέψετε. Τώρα είναι η ώρα να φορέσετε τις μπότες σας, να πάρετε το σπαθί σας ή το αγαπημένο σας λαμπερό ραβδί και να μπείτε στη μάχη.

Παρακάτω θα βρείτε όλο το υλικό που ανάρτησε η εταιρία σχετικά με το The War Within, δηλαδή το εντυπωσιακό του cinematic, καθώς και ένα trailer που περιγράφει πιο αναλυτικά όλα όσα θα περιλαμβάνει.