Η Blizzard φέρνει αυτό που ζητούσαν οι fans στο WoW: Wrath Of The Lich King Classic

Έρχεται νέο update με το πιο πολυπόθητο raid
19 Σεπτεμβρίου 2023 15:12
Η Blizzard φέρνει αυτό που ζητούσαν οι fans στο WoW: Wrath Of The Lich King Classic

Η Blizzard προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις όσον αφορά το WoW: Wrath of the Lich King Classic που πρόκειται να ευχαριστήσουν όλους τους fans. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει το πιο πολυπόθητο και ένα από τα αγαπημένα raids των fans.

Ναι, το Icecrown Citadel raid πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στην κλασσική έκδοση του World of Warcraft και τώρα ξέρουμε πότε. Όπως φαίνεται, δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ, καθώς η Blizzard αποκάλυψε ότι το raid θα ανοίξει στις 12 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τον θρυλικό Lich King εκείνη τη μέρα.

Επιπροσθέτως, στο παιχνίδι θα έρθουν και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως το Random Dungeon Finder, το οποίο θα σας βοηθάει πολύ γρήγορα και εύκολα να βρίσκετε άλλους παίκτες και να παίζετε μαζί στα dungeons. Το νέο μεγάλο update θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου και θα φέρει μαζί του νέα dungeons, τα The Forge of Souls, Pit of Saron και Halls of Reflection, αλλά και μία νέα δυσκολία για τους πιο απαιτητικούς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.